under Allmänt, Inlägg, Naughtyme, Tankar

Jag hade funderat länge på att börja blogga igen men jag brottades med oron över hur hingsten skulle ta det. Han är en mycket privatare person än vad jag är, inte så svårt i och för sig eftersom jag inte tycks ha några hämningar *skattar* Men ja, det va svårt för mig att ta upp frågan med hingsten. Jag försökte hinta honom lite lätt om det ibland och nämnde att jag hade haft en sexblogg tidigare, men han tycktes inte registrera eller ta det jag sa på allvar.

Men så tillslut hävde jag bara ur mig min önskan.

–         Jag vill börja sexblogga igen.

Han blev såklart lite ställd. Hans erfarenhet sen innan när det kommer till bloggande är lika med noll och självklart började många fördomar och orostankar att cirkulera inuti hans huvud, men jag var beredd att svara på alla hans frågor så ärligt som jag bara kunde.

Kommer du lägga ut nakenbilder på dig själv?  Ja, och gärna bilder på dig med.

Vilka är det som läser? Inte en aning, men alla möjliga olika personer gissar jag på.

Kommer du skiva om mig? Ja.

Kommer du hänga ut mig? Nej.

Hur ofta måste du lägga upp nått? Det är helt och hållet upp till mig själv.

Varför? För att jag tycker att det är upphetsande att skriva om vårt sexliv och mina funderingar kring sex och jag går igång på att få respons på det jag skriver. Och genom att blogga så pushar jag mig själv (och dig) att testa nya spännande saker inom sex. Det är bra för oss.

Vad får man för kommentarer? Man får inte allt för många tyvärr, men jag kan ju se hur många som har besökt sidan. Men dom som faktiskt kommenterar har hittills aldrig skrivit något elakt.

Är det fler som bloggar? Ja, det finns fler bloggare på samma sida, både killar, tjejer och par.

Kommer du byta ut mig? Aldrig i livet, that just ain’t gonna happen.

Efter att vi pratat en hel del och jag märker att hans oro börjar lägga sig så lät jag honom läsa några inlägg som jag förberett. Om man säger så här: jag fick stående ovationer från de nedre regionerna 😉 Och helt plötsligt hade hans oro bytts bort mot en känsla av spänning och upphetsning.

Resten av kvällen spenderade vi med att gräva ner oss i allt som har med sexbloggande att göra. Vi bollade lite idéer om framtida påhitt (att gå en Tantrasexkurs var en av dom spännande idéerna vi fick som jag hoppas att vi kan genomföra i framtiden) Vi tog lite bilder tillsammans och jag körde högläsning för honom av lite inlägg från de andra bloggarna på Mina Lustar. Det blev helt enkelt en riktigt rolig och trevlig kväll och jag är så glad att han tog min önskan om att börja blogga igen så bra 🙂

Kvällen avslutades såklart med en del porrsurfande och massa, massa sex! Jag kom minst 4 gånger under kvällen och vi sa inte god natt förrän kl 02.00 på natten. Jag kommer ångra mig grovt när barnen vaknar imorgon kl 05!

 

Om ni har några roliga idéer som vi kan testa i framtiden så kommentera gärna eller mejla till Naughty.me@outlook.com

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Olof
  Svara

  YES! Jag har undrat var du blev av!
  Snygga nya bröst! Ser fram emot att höra allt om dina sexiga upplevelser!

  • NaughtyMe
   Svara

   Tack så mycket! Va roligt att höra att man varit saknad 😉

 • Mr Dreamy
  Svara

  Underbart att ni kan dela det 🙂

 • Mr Dreamy
  Svara

  Kul att ni kan dela bloggen 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt