under Anonymsex, JagochMinslyna, Självupplevt

Slynan har tillslut skrivit om när han sög av en annan man, blev så galet upphetsad när han skrev om det i inläggsform!

Tänkte avslöja min sida av en händelse för en kort tid sedan.

Författar det här inlägget samtidigt som jag avtjänar bestraffning utfärdad av Mistress Sali.

Klätt mig slampigt i trosor och bh och befinner mig lydigt på knä frusen, våt och med kuklåset som är så påtagligt frustrerande trångt som hindrar mig från all beröring och hindrar mig från att bli fullt hård.

För en tid sedan skrev Mistress en annons där jag är för utlåning, Hon sökte någon för mig att suga vilket även va min vilja, svårt att förklara men ett sätt för mig att överlämna all makt över mig till min Ägarinna är att förse Henne med hållhakar på mig genom bilder och för stunden kändes det som det ultimata sättet att suga någon, kommer lyda oavsett vad för att bilderna inte ska råka hamna bland annat här.

Finns inte något som överträffar den extrema kåthet jag känner av maktlöshet, utlämnad, chanslös, svag men andra ord jag blir extremt kåt av att utpressas.

Säkert svårt att förstå för någon som inte är undergiven men jag älskar utnyttjas, hotas, förnedras brukar tigga om att Mistress ska behandla mig illa.

När annonsen va utlagd blev det som så att jag åkte till ett ställe jag tidigare kände till där många ses i skogen.

Satt en kort stund i min bil vid en glänta och ganska snart parkerade en bil ganska nära och ganska snart hade jag förklarat min önskan att suga och att han samtidigt skulle ta några bilder.

Märke direkt han va intresserad och kände mig genast upphetsande horig när jag på knä smekte utanpå hans jeans, kände frustrerat hur kåt jag blev och hur gärna jag ville.

Han knäppte leende upp sina jeans redan hård och tog på kondom.

Stönade tyst vid det laget kände Mistress makt över mig starkare än någonsin ville Hon skulle se styra mig med ett fast grepp i mitt hår, stå bakom mig och se till jag knullades djupt och hårt ned i min hals.

Men känslan av förnedring blev ännu mer påtaglig när det va jag ensam utan något forcerande som först lekte med tungan längs skaftet rörde den runt ollonet såg hur välutrustad han va i förhållande till min kuk.

Första bilderna tagna så nöjd så horig så feminin sån kåt slampa.

Jag flyttade mig närmare på knä och började suga först försiktigt och sedan hårdare hörde han stöna men va så kåt när jag samtidigt tänkte på min Ägarinna.

Ville egentligen fortsätta ville knullea hans kuk med min smutsiga slynmun ta den djupt runka den få honom att spruta i mitt ansikte men blev att jag sa att det räckte, vet han säkerligen va besviken men jag fick ju det ja va ute efter och ville snabbt därifrån se bilderna överlämna dom till Mistress.

Tillbaka i bilen va mina kinder hettande såååå kåt.

Skrev först ett nervöst sms där jag förklarade att jag hade bilder men visste samtidigt att sekunden jag skickat första så är jag för alltid chanslös mot Mistress, att Hon kan utpressa mig suga tusentals gånger oavsett vem när och hur, att Hon kan beordra mig ta emot en avsugning, att Hon kan låta den/dom Hon väljer spruta på mig, i min mun, knulla mig, tvinga mig underkasta mig någon, förnedras smiskas osv.

Trots allt eller på grund av allt valde jag skicka samtliga bilder.

Jaaaa min kåthet kanske ställer till det lite och får ju skylla mig själv stå mitt kast men samtidigt är det ju min vilja.

Älskade suga och hoppas Mistress kommer vilja ha ännu fler hållhakar på mig framöver.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt