under Inlägg, Nakenbilder, Naughtyme, Självupplevt

Vardagen har sin gång hemma hos oss, precis som hos alla andra. Det är jobb, barn, hushåll och räkningar som tar en massa tid. Ibland är det väldigt svårt att få lite kvalitétstid med varandra. Därför blev jag extra glad en vanlig tisdagskväll då hingsten valde att överraska mig med något extra.

Jag stog i duschen och sköljde bort dagens stress när jag hör hur badrumsdörren öppnas och sedan stängs direkt efter. Jag kikade ut bakom kanten på duschdraperiet. Ingen där. Men, då ser jag att det ligger nånting ovanpå tvättmaskinen som garanterat inte låg där när jag gick in i duschen. Det var min korta lackkjol med tillhörande lack bh, och inga trosor. Ett leende spred sig över läpparna.

Jag duschade klart och passade på att raka mig nu när jag viste att något härligt va i görningen. Jag klev ur duschen, torkade mig och drog på mig kläderna som hingsten hade lagt fram. Kort därpå öppnades dörren. Han måste ha hört när jag stängde av duschen. Jag såg upp och möttes av min ståtliga hingst iklädd militärbyxor, kängor, en öppen militärjacka och sin dogtag hängandes i en kedja runt nacken. Jag blev fullkomligt knäsvag och började genast känna mig fuktig mellan benen. Han va så otroligt sexig!

Utan ett ord tog han min hand och ledde mig in i sovrummet. Han beordrade mig att lägga mig ner på mage, självklart så lydde jag. Jag kunde höra hur han tog fram någonting där han stod vid fotändan av sängen och betraktade mig, men jag tjuvkikade inte. Han böjde sig ner en aning över mig och förde sina händer uppför mitt ena ben. Han hade tagit fram massageolja! Han masserade mina ben ordentligt, stoppade bara ibland för att fylla på med mer olja. När han drog sina händer uppför insidan av mina lår så pirrade det till i hela kroppen. Han masserade mina ljumskar, snuddade lätt vid min våta mus men vägrade ge den mer uppmärksamhet just nu. Istället drog han upp min kjol en aning så han kunde massera min fasta rumpa istället. Han masserade mina skinkor, särade på dom en aning och lät en tumme leta sig fram till min anal. Jag gnydde av välbehag.

Hans händer fortsatte sin vandring upp över min rygg till nacken. Ut över mina axlar och nerför mina armar. Det var varmt i rummet och massageoljan doftade gott av äpple. När han var klar gav han mig en klapp på rumpan och bad mig att vända mig om.

Nu låg jag på rygg och han fortsatte att ta hand om mig. Han drog ner bh:n och masserade mina bröst. Böjde sig ner och sög på mina styva bröstvårtor. Mitt underliv dunkade av kåthet. Han drog upp bh:n igen och fortsatte ner över magen. Min fitta formligen skrek vid det här laget ”Massera mig!” Och tillslut nådde han fram.

Först smekte han mig med lätta händer över musen, ner till mina ljumskar igen och ett finger letade sig bakåt till min anal. Sen lät han fingret glida från rumpan och uppåt mot min våta fitta. Fingret gled längs med skåran och särade på mina blygdläppar. Han sökte sig fram till min klitoris, särade på mina läppar ordentligt med två fingrar så att min lilla knapp blev totalt blottad. Sen böjde han ner huvudet och sög på den. Jag skälvde till i hela kroppen och kunde inte hejda mig! Mina händer for ner till hans huvud, jag smekte hans hår, öron och över nacken. Jag kunde känna hur han log, men han tillät mitt utfall och började slicka mig. Jag fortsatte att smeka hans huvud samtidigt som jag böjde mitt eget huvudet bakåt ner i kudden och sköt upp med rumpan så han verkligen kunde komma åt hela mig. Hans dogtag hade hamnat i en pendel från hans hals och ibland slog den in i min fitta eller rumpa. Den var kall men upphetsande. Tillslut kunde jag känna hur han lät sina fingrar glida in i mig. Man kunde höra hur våt jag var när han förde sina fingrar in och ut. Min kropp kändes som att den stod i lågor och jag kunde inte hålla mig längre. Med hans fingrar och tunga djupt begravna i mitt sköte så kom jag i en explosionsartad orgasm. Jag krampade om hans fingrar och flämtade efter luft. Han reste sig upp på knä och såg på mig en stund där jag låg och andades ut.

När han ansåg att han gett mig tillräckligt med andrum så drog han ner sin gylf och drog fram sin härliga kuk. Den va hårdare än nånsin. Han stäckte sig efter min hand och drog upp mig på armbågarna. Han makade sig framåt över mig och jag öppnade munnen när han närmade sig och tog villigt emot hans stora lem. Han tog tag om mitt huvud och började jucka i min mun. Jag sög och slickade allt vad jag kunde och snart droppade saliven om honom. Hans kuk pulserade och jag viste att han inte va långt ifrån att komma han heller.

I en snabb rörelse drog han ut kuken, svängde runt mig så att jag återigen hamnade på mage, drog ner min korta lackkjol över rumpan, greppade tag om mina höfter och drog upp mig i doggystyle, sen pressade han sig in i mig med en hård stöt. Jag skrek av njutning. Han stönade och frustade och började knulla mig som ett riktigt vilddjur. Svetten rann och mina safter sipprade nerför mina ben. Han knullade mig hårdare och hårdare. Jag sträckte ut min hand under mig och fann hans pung som jag masserade så fort jag nådde den (När han drog ut kuken nästan hela vägen så fanns det inte en chans för mig att nå honom) Jag hörde hur han frustade och snart skulle han fylla mig med sin sats. Med lätta fingrar smekte jag min klitoris och stönade högre och högre för varje stöt han gav mig. Och till sist, med ett gemensamt vrål, kom vi båda två tillsammans.

Jag vibrerade i hela kroppen och sjönk ihop raklång på sängen med honom över mig. En lång stund låg vi bara där och drog djupa andetag.

Tack älskling för att du tar hand om mig så väl!

Recommended Posts
Comments
  • Mr Dreamy
    Svara

    Upphetsande läsning 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt