under Inlägg

Äntligen var lördagen här och tack och lov hade min nya fina Buttplug från Sinamatic hunnit komma med posten!

 

Ni alla minns nog fiaskot i förra veckan (Va fan!) då min buttplug var alldeles för liten och ja, försvann helt enkelt *skattar* så jag såg verkligen fram emot att få stoppa in en ordentligt stor och vacker buttplug i rumpan istället och sen ge mig ut på en spännande middag på stan med min fantastiska hingst.

Mitt i allt vardagsbestyr så blev tiden knapp och jag lyckades inte få en större lucka än 10 minuter mitt på dagen för att föra in buttplugen på. Men jag fick se till att det räckte. Jag låste in mig på toaletten och drog av mig trosorna. Jag värmde upp lite glidmedel i mina händer och började massera min anal så den blev alldeles våt och glidig. Sen var det dags att smörja in plugen. Det pirrade till lite i kroppen, snart skulle jag få känna hur den fyllde min lilla rumpa!

Jag böjde mig fram med ett fast grepp om handfatet med ena handen och med den andra började jag sakta att föra in buttplugen i min anal. Det kändes fantastiskt! När den väl satt på plats var jag så fruktansvärt sprängkåt så jag viste knappt vad jag skulle ta mig till. Tyvärr var inte hingsten hemma, annars hade jag låtit honom fylla mitt andra hål. Men som sagt, tiden var knapp och barnvakten skulle snart ringa på dörren så jag fick lov att behärska mig och istället dra på mig outfiten för kvällen.

Kort därpå kom både hingsten och barnvakten hem. Barnvakten började leka med barnen och hingsten hoppade in i duschen. Jag fixade till sminket och håret inför kvällen. När han kom ut ur duschen la han märke till att min troskant syntes en aning genom den tighta kjolen. *FAN*

Kjolen och trosorna åkte av igen och hingsten fick en snabb blick av buttplugen i min rumpa. Det räckte, han blev stenhård! Men han fick behärska sig precis som jag. Jag letade fram ett par små stringtrosor istället som tack och lov inte syntes genom kjolen. Enda problemet; Nu fanns det ingenting förutom en tunn tråd som hindrade plugen från att trilla ut rakt ner på golvet. Men varför skulle den? Den satt ju som en smäck!

Drygt en timme senare var vi äntligen på väg ut genom dörren. Det pirrade lite i magen.

Vi började gå mot bussen som skulle ta oss till tåget, jag ville inte gå mer än nödvändigt idag 😉 För varje steg så kunde jag känna hur den härliga buttplugen rörde sig lite i mig. Det är ett under att fittsaften inte rann nerför mina ben, så kåt va jag!

Bussen kom och den var full med folk. Det var då som nojjan kickade in…

Kan nån se buttplugen genom kjolen? Märker nån på min gång att jag har en enorm buttplug i rumpan? Tänk om den mot all förmodan åker ut och åker ner i golvet med ett högt ljud?

Det va nervöst men samtidigt upphetsande.

När vi äntligen kom av bussen så var det bara en kort tågresa kvar. Även här var det fullt med folk. Då och då viskade hingsten i mitt öra med ett leende:

–          Hur känns det?

–          Sitter den bra?

Och plötsligt började jag få känslan av att den var på väg att åka ut!

Å NEJ!

Paniken spred sig i kroppen, vad fan gör jag då? Väl framme så letade jag rätt på en toalett och drog ner kjolen. Buttplugen satt fortfarande helt perfekt. Jag inbillade mig bara att den var på väg att åka ut. Jag drog en lättnads suck, drog upp kjolen igen, gick ut från toaletten och fortsatte kvällen med en njutningsfull middag i trevligt sällskap 😉

P.s Buttplugen jag använde finns att köpa HÄR

Glöm inte att använda rabattkoden NAUGHTYME för 10% rabatt! 😉

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Mr dreamy med fru
  Svara

  Underbar läsning. är nåt vi brukar göra med =)

  • NaughtyMe
   Svara

   ;D

 • Anonym
  Svara

  Väldigt fin !

  • NaughtyMe
   Svara

   Tackar 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt