under Inlägg, Nakenbilder, Naughtyme, Självupplevt

Hingsten spenderade 3 veckor i armén för inte så länge sen, dessa veckor var OLIDLIGA för mig. Men, det finns inget ont som inte har något gott med sig brukar man väll säga? när han väl kom hem igen var det dags att ta igen för 3 veckors sexbrist!

Han kom hem tidigare än väntat under sista övningsdagen och då vardagen och familjelivet stog oss upp till knävecken så fick vårt sexliv vänta en liten stund till. Jag kan inte ens beskriva hur svårt det va att ha honom så nära, iförd militäruniform men inte få röra. Min kropp skrek efter honom och hans beröring, men jag var tvungen att behärska mig.

När kvällen äntligen närmade sig och jag försökte få barnen i säng så började hingsten stöka runt i sovrummet. När jag gick för att kika vad han höll på med så stängde han fort igen dörren och sa:

– Det är en överraskning. Sätt dig i soffan så hämtar jag dig när det är klart.

Hingsten brukar inte direkt översvämma mig med överraskningar så när han väl gör en så pirrar det lite extra inom mig. Jag satte mig i soffan med vår dotter i famnen *snälla somna älskling* och hörde hur han röjde runt i lägenheten.

Jag nynnade på barnsånger och vaggade henne lugnt i min famn. Men (som alla föräldrar vet) när man verkligen vill att barnen ska somna så gör dom det inte. 1 timme senare låg hon äntligen i sin säng och jag och hingsten kunde äntligen slänga oss över varrandra.

Jag drog på mig ett par svarta stay-ups och ett par delvis genomskinliga trosor  som jag vet att han gillar och väntade i soffan. Det dröjde inte länge innan han kom. Han tog min hand och drog upp mig ur soffan. Snurrade runt mig i sin famn så jag stog med ryggen mot honom, han drog undan mitt hår och kysste min hals.

ÄNTLIGEN!

Min kropp skälvde till och jag kunde känna hur han log mot min nacke. Han smekte mina bröst och mina bröstvårtor blev styva. Jag kunde känna hur hans lem växte mot min rumpa.

– Ta på dig den här.

Han höll fram en ögonbindel. Spänningen sköt genom min kropp och jag tog på mig den. Jag kunde inte se någonting och utlämnad där jag stog sträckte jag fram min hand i hopp om att han skulle ta den. Det gjorde han och han ledde mig försiktigt in i sovrummet. För varje steg jag tog blev det varmare och varmare och det doftade ljus.

Han hjälpte mig ner på rygg i sängen, och kort därpå droppade han massageolja över min kropp. Han masserade mina bröst, axlar och ut längs mina armar. När han nådde toppen på mina fingrar drog han mina händer emot varrandra ovanför min mage och så fort de snuddade vid varrandra snurrade han ett rep runt mina handleder. snabbt och smidigt band han fast mig. Kåtheten pirrade inom mig.

Håll armarna ovanför ditt huvud och håll dom där tills jag säger till. sa han

Jag gjorde som jag blev tillsagd. Han smekte mina ben, uppför insidan av låret och masserade mina ljumskar. Han drog lätt av mig mina trosor och kysste min blomma.

Han lekte med sin tunga över min klitoris och jag kunde inte låta bli att jucka lite med underlivet mot hans ansikte. Han gav mig en snabb snärt med handen över min mus. Det sved till. Han tog av mig ögonbindeln.

Han tog fram min nya glasdildo från en låda bredvid sängen. Han lät det svala glasollonet sära på mina blygdläppar och tränga in i mitt våta inre. Jag stönade högt. Han sög på min klitoris samtidigt som han förde dildon ut och in i mig. Det va ofattbart skönt. Han reste sig upp på knä mellan mina ben och knullade mig hårdare med dildon samtidigt som han tog ett fast grepp om sin egen kuk och gav den några ordentliga drag. Han bet sig i läppen när han betraktade mig.

Plötsligt drog han ut dildon ur mig och förde in den i min mun istället. Jag sög girigt på den. 

-Håll i den själv och sluta inte suga på den för nått!

Jag gjorde som han sa, sög djupare och djupare. Han tog tag om mina lår och lyfte upp min rumpa i luften, sen pressade han in sin stora pulserande kuk i min våta fitta. Dildon kvävde mitt höga stön. Han frustade som ett djur.

Efter 3 veckors torka så tog det inte lång stund förrän vi båda kom. Som tur var så hade ingen av oss problem med att köra både en och två rundor till 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt