under Inlägg, Naughtyme, Rekommenderat

Jag har äntligen skaffat mig en glasdildo under veckan! 😀

Jag har velat ha en väldigt länge för jag tycker att dom är så otroligt vackra, men har varit väldigt skeptiskt till om dom faktiskt kan ge någon njutning värd att prata om. Cause let’s face it, vad kan den möjligen ha att erbjuda i jämförelse med alla silikon dildos med vibratorer i??

Hur som helst så har jag nu skaffat mig en ändå, jag valde en 20 cm lång dildo med vågig yta som går under namnet Joystick Clear Glass Dildo och jag hittade den HÄR hos VuxenToys.

     

Det första jag märkte när jag tog upp den ur kartongen var vilken härlig tyngd den har och hur upphetsad jag blev att hålla denna eleganta dildo i min hand. Jag blev väldigt ivrig att få testa den på en gång, men jag hade lovat att vänta in hingsten för han ville ha äran att föra in den i mig. Men man kan ju ha kul med snygga dildos på andra sätt i väntan på det bästa ;D

     

När hingsten äntligen kom hem tog det inte lång stund innan vi hamnade i sängen. Han slickade mig och gjorde mig ordentligt våt innan han tog fram min (vår) nya leksak. Vi hade varken värmt eller kylt ner den med vatten innan utan körde med vanlig rumstemperatur, men ändå kändes den lite kall när han förde in den i mitt varma inre. Och

HERREGUD!

Jag har nog aldrig blivit så överraskad av en leksak innan! Den gav en sån njutning som jag inte ens trodde var möjlig. Jag kan fortfarande inte ens förstår HUR det är möjligt! Den har ju ingen vibrator XD Men den vågiga hårda ytan var vist det enda som behövdes, kombinerat med en längd och grovhet som passade mig helt perfekt så tog den mig till sjunde himlen!

Jag är helt såld! Jag ska garanterat utöka min lilla leksakssamling med betydligt fler dildos i glas 😉

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • A&i
  Svara

  Otroligt upphetsande!
  Gillar din blogg starkt och när du lägger upp mycket bilder är 🙂
  Kram A & I

  • NaughtyMe
   Svara

   Hej! Vad kul att du tycker om den 🙂 Tack för feedbacken om bilderna 🙂

 • Finlandssvensken
  Svara

  Oj! Skulle aldrig trott att en glasdildo skulle ha en sån effekt! Har bara trott att dom ska se exklusiva ut! Blir kanske att köpa en åt frun till julklapp:)

  • NaughtyMe
   Svara

   Det va precis vad jag trodde, blev så glatt överraskad! 🙂 har testat den några gånger till nu och den är lika fantastisk varje gång 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt