under Nakenbilder, Naughtyme

Som några av er säkert redan har listat ut så har jag börjat i skolan igen efter många års frånvaro. Det är en ganska stor omställning måste jag säga, men mestadels är det en bra sådan 🙂

Första tiden blir det en välldans massa shopping, det är kursliteratur, pennor, anteckningsblock, pärmar och en hel del annat som man behöver ha som student. Precis vad man behöver när man ska gå ner och leva på bidrag – fler utgifter *skrattar*

Men trots det så kunde jag inte låta bli att investera i en ny skoluniform från Sinamatic också 😍

Så vad säger ni? Ser jag ut som en riktig student nu? 😉

 

Påtal om Sinamatic så har dom ordnat en önskelista till mig som jag kan fylla i och dela med mig av. Tydligen är det fler bloggare som kör på samma upplägg.

Hur som helst, om du känner dig lite generös och vill bidra med att ge en ”fattig student” lite extra njutning (kan behövas innan tentorna!) så är det bara att kika i önskelistan, beställa vad du vill och i kommentarsfältet i slutet skriver du Skickas till Naughty Me sen löser sinamatic resten så presenterna kommer till mig 🙂 Bra va?

Glöm inte att använda rabattkoden NAUGHTYME i kassan för 10% rabatt

Önskelistan hittar du HÄR

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Johan
  Svara

  Men hooooooly!
  Fröken kanske behöver uppfostras av magistern? Eller kanske av flera lärare 😀

  • NaughtyMe
   Svara

   haha jag har redan en magister som uppfostrar mig ;P

 • Beundrare
  Svara

  Vad pluggar du för nåt? =)

  • NaughtyMe
   Svara

   En ganska ”liten” linje på högskola 🙂

 • Mandarina
  Svara

  Det är rätt majs med plugg tycker jag.

  • NaughtyMe
   Svara

   jo det är det, lite mycket med både skola, jobb, barn och blogg bara XD

 • Thunder.
  Svara

  Läckert.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt