Följ med när vi förverkligar våra fantasier tillsammans

Kontakt

Har du frågor så kontakta mig gärna via mail

sicetdixi@minalustar.se

Hej, vi är Sic och Dixi! Följ med när vi förverkligar våra fantasier tillsammans, och i bara farten gör verklighet av saker vi ibland inte ens hunnit fantisera om innan.

Vi har precis tagit steget att börja dela vårt sexuella liv med fler personer, av olika kön, åldrar och storlekar. Det är hett, spännande, roligt, och i högsta grad en frigörelseprocess för oss, både som par och som individer. Det vill vi berätta om.

Vi kommer säkert också dela reflektioner kring våra enskilda sexuella historier. Om skam, om sexualpolitik, om allt sånt som är svårt med sex och kärlek. Men framförallt blir det nog att vi berättar om alla grymma sätt vi har sex på, och delar med oss av så många videos och foton som vi lyckas ta mitt i all kåthet.

Vi tänder massa på att kolla på både oss själva och andra och hoppas att ni tänder med!?

Senaste inlägg av Sic et Dixi

Besök på Club Adam och Eva och tankar om swingandet…

Sommaren innebar en paus i att dela vårt sexliv med andra. Det kändes tråkigt, men samtidigt så är det väl inte så konstigt att i perioder behöva lägga fokus på annat, både i relationen och i [...]

Att tända på andra

Nu är jag, Dixi, tillbaka hemma igen efter några veckor iväg på egen hand. Lyckades pricka in så vecka nummer två var en extremt kåt vecka och jag och Sic har delat mycket snusk med varandra via [...]

Badbilder

Här är de utlovade badbilderna;-) /Dixi

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Not readable? Change text.