under JagochMinslyna

Igår kom äntligen min slyna, han hade ju uppdrag härom dagen som uteblev då han var tvungen att prioritera annat men igår innan han åkte tog han tag i det, han fick även köpa en ny leksak, jag ville ha en ny piska eller liknande i övrigt fick han fria händer.

han hade tydligen frågat i affären efter något som var elakt och hade valt mellan tre llika, någon slags bambu pinne, något linjal liknande och en paddel i hårdare gummimaterial med rundade taggar på ena sidan och mer plan på andra.

Gissa vilken han valde ? Jo paddeln och den är numera min absoluta favorit, han fick efter en stund som små blodutgjutelser och var illröd om sin rumpa som slog ganska så mycket hetta, när han åkte hem tog det bara några minuter innan han ringde och berättade om hur ont det gjorde att sitta.

Jag började men att skicka in honom olåst i duschen, det tog inte alls många sekunder innan han kom ut och hade sina händer över hela min kropp men det fick han inte länge utan blev tillsagd att ställa upp sig mot väggen innan jag började nypa och smiska hans söta rumpa med mina händer, jag har för vana att alltid fråga vilket tillhygge han vill att jag ska börja med, jag trodde faktist inte han skulle välja den nya direkt men det gjorde han och bad att få ligga ner istället.

han la sig på mage i sängen och jag tänkte så farlig kan den inte vara och tog i endel, ett rött märke uppenbarade sig omgående och det gjorde mig galet kåt jag fortsatte innan jag band hans händer och fortsatte lite till, hans rumpa blev mer och mer illröd och ju rödare den blev ju kåtare blev jag, jag tänder ganska mycket på när slynan har blåmärken, något som inte hänt alls ofta men nu tror jag vi kan ändra på det, jag satt på hans rygg och slog till varje gång han höll sig stilla då han ålade sig och sparkade och allt möjligt, sträckte då och då fram min hand till hans ansikte och smekte hans kind och berättade att han var duktig.

Jag hoppade av honom och la mig på rygg, slynan var snart över mig med sin stenhårda kuk och försökte få mina string åt sidan så han kunde komma in i mig fortfarande med bundna händer, han lyckades och jag tror jag stönade rakt ut när han kom in i mig ända till botten, hans kuk är så förbannat skön det känns som den är gjord bara för mig !

Men kåt efter smisket så var han ju självklart och som vanligt alldeles för nära, han började iställer slicka mig, hade några fingrar i mig sådär som jag älskar, han gör det såå skönt för mig men jag lycksdes inte komma, istället så kom det en liten försynt fråga ”kan du inte använda den och komma som du gjorde när du va själv ?”

Jag visste att det inte skulle gå men va desperat efter en orgasm så jag var inte sen med att ta fram wanden, jag satte den på högsta och snart kände jag att jag va nära, sa att det inte kommer skvätta…. och sen började jag skvätta….

slynan var snabbt nere med sitt huvud och jag sprutade över hans ansikte innan han hann gapa sa han och att han tyckte det var galet sexigt, det är tredje gången jag sprutar och första gången när han är med, något jag tror vi båda velat länge.

han var snabbt inne i mig igen när jag va klar och efter en stund är jag överst, jag rider honom tills han är på bristningsgränsen gång på gång innan han sätter wanden mot min klitoris, det tar ett tag innan jag kommer men sedan exploderade jag och mitt i min njutning hör jag ynkligt ”älskling jag är nära, jag kommer, får jag snälla ?!” Jag svarade ja.

Efteråt duschsde vi ihop, han ser så sjukt nöjd ut och det gör mig glad och varm inombords, han gick och tittade på sin rumpa i spegeln gång på gång på gång, och det såg han väll något missnöjd ut men det gör inte någonting för jag va nöjd över det iaf 🙂

Kommer eventuellt någon bild på hans rumpa ikväll !

/Sali

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt