under Naughtyme, Självupplevt

Igår spenderade jag kvällen med att spela Playstation en sväng, jag va helt inne i mitt så jag märkte inte ens hur tyst det var här hemma förrän jag hade spelat klart.

          Hallå..?

Inget svar. Jag började leta efter hingsten och hittade honom tillslut helt avdäckad med kläderna på mitt på sängen. Stackarn va visst lite trött efter en lång dag på jobbet. Jag skakade lite lätt på honom och sa med så len röst jag bara kunde:

          Älskling, ska du inte ta av dig kläderna och lägga dig under täcket?

Han grymtade bara till svar och när jag försökte en gång till så fräste han till och sa att jag skulle låta honom vara och vände på sig. Där, när han vänder sig om, så ser jag att han har rest ett ordentligt tält i byxorna. Jag skrattade lite.

          Jasså, vad drömmer du om då?

Fortfarande bara grymtande till svar. Jag satt där en stund och funderade på om jag skulle skaka liv i honom. Hans stånd hade ju faktiskt gjort mig riktigt sugen och han har gett mig lov att väcka honom när som helst på natten om jag känner att jag vill ligga. Problemet är just det att väcka honom… Han har nämligen ett helt fördjävligt morgonhumör och det tar en stund för honom att lugna ner sig när han blivit väckt. Eller skulle jag bara ta fram hans stånd ändå och börja suga? Han har ju sagt att jag mer än gärna får väcka honom på det sättet. Hrmm…

Jag bestämde mig för att göra kväller, på ett så högljutt sätt som jag bara kunde. Men när jag var klar och redo att krypa ner i sängen så hade han fortfarande inte vaknat. Fan… what to do..

Oh well, om han inte kunde stilla min kåthet så får jag väll lov att göra det själv. Jag lät en hand glida in innanför trosorna och började massera mig själv. Jag var redan ordentligt våt. Jag sneglade över på hingsten för att se om han gjorde några tecken på att vakna, men nej.

Jag lät ett finger glida in i mig samtidigt som jag tittade på honom. Det va nästan lite spännande att ligga där och mysa med mig själv medans han sov bara några centimeter ifrån mig. Men åh vad jag önskade att han kunde vakna. Tänk att få dra av honom kläderna, gränsla honom och sakta sänka mig ner över hans stora kuk och låta honom fylla mig.

Jag blev alldeles varm i kroppen när jag låg där och fantiserade.

Jag vill binda fast honom på rygg, med sitt stånd ståendes rakt upp och helt utlämnat till mig att leka med. Jag skulle rida honom riktigt ordentligt och så fort han visade några tecken på att komma så skulle jag sluta, låta honom varva ner lite och sen börja rida igen. Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst!

Mina fingrar rörde sig snabbare under täcket och jag gnydde lite lätt. Fortfarande ingen reaktion från hingsten.

Fantasierna om honom skenade vidare. Slutligen skulle jag ha vänt mig om där jag satt på honom, tagit fram glidmedlet och smörjt in hans kuk med det. Jag skulle svanka och smörja in min lilla rumpa sen skulle han få bästa utsikten när jag styrde in hans kuk i min anal utan att ha möjlighet att stoppa det! (inte för att han vill stoppa det! Men ändå, att få ha den makten att bestämma när, hur och hur fort saker och ting ska ske är lite upphetsande 😉 )

Jag bet mig i läppen. Jag kunde verkligen se hans min framför mig om han skulle få den utsikten. Han skulle älska det!

Jag jobbade vidare med mina fingrar och snart nog närmade sig orgasmen. I min fantasi kom han djupt inne i min rumpa och med den bilden i huvudet och ett leende på läpparna så kom jag med där jag låg i sängen.

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Mr Dreamy med fru
  Svara

  Underbart med tjejer som har ett eget sexdriv 🙂

  • NaughtyMe
   Svara

   Visst är det 😉

 • Mr Dreamy med fru
  Svara

  Fler såna tjejer

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt