under Inlägg, Naughtyme, Självupplevt

Hingsten brukar sällan runka inför mig. På nått sätt är det någonting som många män tror att dom måste göra i smyg och snudd på skämmas över. Och så är det såklart för många av oss tjejer också. Varför vågar vi njuta tillsammans med någon annan men vi vågar inte njuta själva inför samma person?! :S

Jag har börjat släppa till lite och försöker onanera inför hingsten, eller åtminstone berätta för honom om jag har gjort det när han har varit borta. Och såklart, som dom flesta andra, så älskar han det! Han tycker det är jätteupphetsande att se på när jag onanerar.

And guess what?!

Jag tycker att det är minst lika upphetsande när han runkar! (Speciellt om han runkar till mig ;P)

Så en kväll här nyligen när jag hade mens och på sin höjd bara var lite myssugen så krockade det med honom för han var jättekåt.

–          Men älskling, kan du inte runka då?

–          Nä, då måste jag ju gå iväg.

–          Det måste du verkligen inte!

Och äntligen släppte han till! Jag la mig tillrätta med huvudet på hans axel så jag fick bästa åskådarplatsen när han drog fram sin kuk, tog ett fast tag om den och började runka. Med andra handen smekte han mig lite lätt. Inte för min skull utan för hans. Jag älskade det! Jag är mer än gärna hans runkobjekt 😉

Han drog med handen upp och ner i varierat tempo och fördelen med att runka själv är att han kan få det PRECIS så som han vill ha det.

Där jag låg med huvudet på hans axel och armen över hans bröstkorg så kunde jag känna hur han spände sig i hela kroppen ibland, och hur hans andning mot min nacke blev mer ansträngd. Han greppade tag om min rumpa och klämde åt hårt när han började närma sig. Kroppen spändes och han lutade huvudet bakåt. Men jag såg allt. Såg hur hans härliga kuk pulserade och hur den tillslut sprutade ut sin sats över hans mage. Jag blev så galet tänd av att få se på honom!

 

Fan kan inte mensen ta slut snart! 🙁

Fördelen med p-stav : Har sällan mens.

Nackdelen med p-stav: När mensen väl kommer så kan den stanna lääänge.

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Mr Dreamy med fru
  Svara

  Underbart att smeka sig själv och ”visa ” upp sig för sin partner

  • NaughtyMe
   Svara

   Visst är det! Förstår inte varför många ändå skäms för att göra det :/

 • Mr Dreamy med fru
  Svara

  Vill ni ha närmare kontakt för att utbyta tankar och erfarenheter?

 • Mr Dreamy med fru
  Svara

  Vill ni ha närmare kontakt för att utbyta tankar och erfarenheter? typ kik? Mail?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt