under Inlägg

Vissa parter går igång på känslan av undergiven – dominant och många ånger inslag av att ge/få smärta. Något som slog mig denna kväll är hur många skiftningar som det finns inom området.
Känslan av att få underkasta sig med hjälp av att bli bunden eller på annat sätt bli berövad möjligheten att styra gör mig galet upphetsad. Detta eftersom jag i vanliga fall är dominant och handlingskraftig.

Jag går igång på att känna sig antingen slampig eller känner “skuld” i sexuella sammanhang. Blandar man rollerna och att jag blir fråntagen kontrollen driver det mig fullständigt till galenskap men också upplagt för min njutning. Jag gillar att vara uppkäftig, provokativ och retsam mot min andra part. Eftersom jag retar så är det också upplagt för bestraffning och rep är bra att bli berövad kontrollen.

En liten rolig ide som slog mig är ett scenario då jag kommer ut från duschen, så står han framför mig. Väntar på att jag skall öppna munnen, men skriker till när han får tag om mitt hår och drar med mig in i sovrummet. Arg som jag är och skriker min “kille” snart kommer hem och att han skulle få så stryk av den behandlingen som han utfärdar. Självklart är detta påhittat men en eggande tanke.

Trots min min kropp inte är speciellt stor kommer jag kämpa emot med allt jag har. Om han dessutom inte passar sig får jag ett bit eller klösmärken som varar ett par veckor. Men efter ett tag så börjar hans knappa 90 kilo ge mig mjölksyra i armar och ben efter motståndet. Svetten rinner om min kropp av allt kämpande. Efter 5-10 minuters brottning är mina armar trötta och han har inget problem med att binda fast mig i sängen så att jag ligger på mage naken, med ben och armar särade som ett X…….

Han binder för mina ögon med en och viskar i mitt hennes öra att han gör precis vad han vill med mig….Vilket blir ett resultat att jag hotar och svär, gör motstånd och min kropp inte ljuga om upphetsningen. Ju mer hårdhänt han blir desto mer upphetsad blir jag…..Jag får valen att välja hur jag skall bli utnyttjad av honom. Naturligtvis vill jag inte välja, men får då hotet att få alla varianter. Till slut väljer jag det som verkar minst förnedrande och han omvandlar det till något annat…….

Fortsättning följer…..

XoX / Blackangel

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt