under Kinky & udda

Det är möjligt att njuta av på ett underbart sätt och att göra det önskvärt för många. Var och en har sina egna, fetischer , fantasier och önskningar. Det första steget i allt detta är att acceptera dina kinks som du har och börja att vara ärlig såsom mogen om dem. Om du inte kan ha en öppen diskussion om dina fetischer är det nästan säkert att du inte kan utforska dem på ett säkert sätt. Jag använder termerna kinks och fetisch. En fetisch är en längtan och som inte behöver vara sexuell. Fetish är alltid specifikt medan en kink är generell. Din kink omfattar alla dina fetischer och inte tvärtom är min uppfattning.

Om du börjar ta din kink på allvar så kommer ni att sluta med ett sortiment av leksaker , verktyg och rekvisita . Behandla detta med respekt och följ dessa tips :Veta hur man använder sina leksaker på rätt sätt , sina gränser , och alla tillämpliga säkerhetsåtgärder .

Håll leksaker organiseras och lagras på rätt sätt , som en mekaniker verktyg . De är inte alla kastas in i en stapel någonstans . Jag håller bra ordning på mina saker 🙂

Om du är stolt över vad du gör, du har ingen anledning att dölja dina verktyg som leksaker. Själv kan jag tycka att en snygg ridpiska kan ligga framme på lämpligt ställe 🙂

Sista tipset: om du gör något kinky eller ens tillnärmelsevis farlig , se till att ha en safeword . Majoriteten av  Gemenskap använder Gul ( för långsammare , släck ) och Red ( för stopp just nu , är detta dåliga )

Vad är era kinks just nu? Detta kan vara allt mellan himel och jord…

X0X / Blackangel

 
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt