under Inlägg, Självupplevt

Ny vecka och nya möjligheter som det så fint heter. Mina tankar spinner nu för tiden mot elaka saker då något i mitt djupaste inre har fått en väldigt stor mersmak på detta, det går i olika perioder hos mig. Just nu har jag en väldigt stor längtan efter att få vara riktigt sadistisk, behandla hårt och få ge någon en rejäl omgång. Då jag har mycket tid för eftertanke kommer ofta dessa tankar upp och dessutom en rad upplägg/utmaningar som jag vill prova 🙂

Eftersom jag har varit utsvulten på riktigt hård sex och gärna grov sådan fick helgen bli ett bra tillfälle i akt som gick. Både lördagen och söndagen bjöd på elakheter som föll mig väldigt bra i smaken. Lördagen bjöd på att bli fastbunden med mina händer mot taket. Fötter ihop bundna med rep på golv. Ståendes spritt språngande naken och skulle en granne ha sett mig skulle det kunna liknas vid ett boskap som stod uppspänt för visning 🙂 Arg mer än vanligt och mer bråkig då jag på slutet har burit på väldigt mycket ilska, fick slagen av hans händer på min rumpa och baksida lår en väldigt god effekt. Hårt och elakt. Försökte att sparka tillbaka och sa fula ord. Svett rinnandes längs min kropp, hetta i min kropp och en känsla av stort välbehag av behandlingen.

Efter sessionen av slag på kroppen och ovanligt mycket ilska från min sida blev jag lossad. Bunden i ståendes position byttes tills nedtryckt i säng och händerna på ryggen bundna. Arg och ilsken byttes mot välbehag då han trängde in i mig hårt i min anal, brutalt och på det bästa sättet jag vet. Bli hårt tagen och bokstavligen – någon som knullar skiten ur mig. Det var precis vad som hände, djup penetration i min anal och svett som rann längs ned våra kroppar. Det skulle kunna liknas med en maraton lopp. Efter att mina orgasmer hade löst av sig en efter en och han kommit hårt i mig. Låg han kvar på min rygg och svetten rann längs med min kropp.

Efteråt var jag och min kropp i balans. Söndagens kväll bjöd på en mjukare variant, blev tagen hård i analen igen och detta kunde mer liknas vid kåtslag. Något av det bättre som jag vet då du brinner av åtrå, slita av kläderna och bli påsatt hårt, intensivt och porrigt. Det gick hårt och snabbt. Kom lika fort och hårt då kroppen suckade efter detta. Insåg just att de senaste gångerna har blivit väldigt hård sex och analsex är min nuvarande favorit. Jag blir och går runt konstant med tankar på dumheter och detta elaka sådana. Vi får se vad denna veckan bjuder på för elakheter och har en del idéer….

Vad tänker ni på för elakheter nu i sängen? Binda, sadistiska inslag eller vad ligger er närmast just nu?

X0X / Blackangel

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt