under Inlägg, Nyheter

Vi reser ju lite då och då. Under tiden vi väntar på buss, båt, tåg eller flyg finns ofta massor av tid att hitta på busigheter på. Då drar genast det lilla monstret igång och gör sig påmint. Det behövs något så litet som en viskning i örat om vad han vill göra med mig. Genast pumpar blodet igång och fantasierna snurrar, trosorna blir våta och pupillerna vidgas;

”Ge mig mitt fix”

”Smek mig”

”Kyss mig”

Han lägger sin hand på mitt ben. Jag känner fingrarna krypa in under

Bildkälla: http://buttplugking.tumblr.com/

Bildkälla: http://buttplugking.tumblr.com/

kjols kanten. Varje millimeter som hans fingrar glider upp längs mitt ben känns fantastisk, nervpirrande och hela jag vet vad jag vill ha. Jag känner pulsen rusa. ”Tänk om någon ser”?! Magen spänner sig, höfterna vill börja rulla. Försiktigt särar jag på mina ben. Jag har inga trosor på. För att dölja vart hans hand är lägger jag min kappa i knät. Nu gäller det att spela teater. Jag som vanligtvis gillar att vara högljudd kämpar med att inte stöna.

Kåtheten växer. Jag blir plaskvåt och vill ha mer. I mitt huvud tänker jag på stunderna när han fistat mig, och därmed fört in hela hand knutna hand i mitt pulserande sköte. Åh vad det hade varit skönt. Det här är bara förspelet… han väcker bara mitt lilla sexmonster som senare kommer att få flera hårda omgångar av intensivt och välsmakande sex.

Vi är mitt bland folk på tåget…det här är bara början.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt