under Inlägg, Nyheter

Jag sitter på ett plan och skriver. Nej, tyvärr blev jag inte medlem i 10 000 m klubben denna flygturen heller. Mitt inlägg handlar om någonting helt annat. 😉
1970s
Jag funderar kring både det ena och andra. Mitt huvud är en rolig plats att vara på. Det är fantastiskt att kunna njuta av sina egna tankar då mycket som jag gör. Det är underhållande på ett helt nytt plan, när man kan föra en dialog med sig själv i sitt inre. Hmmmmm Eller så är det bara ett tecken på psykisk sjukdom ;P

Jag leker med tanken. Hur hade det varit att resa med endast folk som är likadana som vi. Som gillar att göra det som de känner för. När de känner för det. Oavsett vika som är där och blir vittne till galenskapen.

Jag leker med tanken om att jag sitter på ett plan fullt med swingers, nudister, naturister, naturmänniskor utan några hämningar, helt öppenhjärtade, ärliga där det inte finns någon som dömmer någon annan. Vad skulle hända tror du?

Jag sluter mina ögon och funderar på hur ett helt plan med snygga och nakna människor skulle se ut. Jag tänker mig att alla hade varit mer avslappnade. Pratat mer med varandra, tagit på varandra och smakat på varandra. Hur skulle det möjligtvis se ut om ifall att man behövde gå på toaletten? Hade toalettkön varit en enda lång kö till att fräscha till sig, eller hade alla blyga flockats där inne?

Hur hade flygvärdinnorna kunnat servera med sina vagnar?

Hur hade piloten hållt sitt fokus?

Eller hade jag kanske fått den stora äran att undersöka cockpitt ihop med en hård pitt? ”Flygande orgasmer på himmelska höjder” hade resebolaget kunnat använda som sin slogan?

Vad skulle hända ifall världen fick se en flashmobe i swingerstyle? Ett visst antal personer har sedan tidigare kommit överrens om att låtsas som ingenting. Vandra runt omkring på stan, umgås i en park, eller någonting annat lättsamt. På en utgiven signal börjar alla ta på varandra, hångla, kyssas och smekas. Alla med alla 😉 För att på samma angiven signal sluta upp och gå åt varsitt håll igen.

I min fantasi är allt möjligt, och inga hinder oöverkomliga.

Det är ofta de psykologiska lekarna som får igång mig. Får mitt monster att spinna av spänning. Det är små mind games med spännande inslag som får mitt lilla kåtdjur att vilja ha mer. Jag älskar när min sambo tar kommandot och ger mig klara direktiv. T.e.x. ber mig att titta i handväskan, där han så fint har placerat den lilla sammetspåsen med buttpluggen och ber mig att ta på mig ”smycket” 🙂 Så spännande. Så retligt. Så sexigt och upphetsande.

Tryck upp mig mot väggen,

smek mig och kyss mig intensivt.

Nafsa mig i örat och jag blir vild.

Bit mig försiktigt i brösten, slicka mig längs halsen och berätta vad du ska göra med mig. Ge mig ett uppdrag…”du får inte komma nu”. Gör ditt yttersta för att hålla mig på kanten till orgasmen och få mig att tigga om mer.

Jag älskar dina lekar med mig. Jag litar på dig… du är min trygghet, du är min kontroll, du är i mina tankar konstant!

I mitt huvud är det konstant roligt. Det är underhållande att leka med tankar och ge sig hän de mest ologiska och förbjudna tankar. Det är i huvudet det händer. Dock är det så förbaskat mycket mer underhållande att leka med sina tankar när man vet att de går att omsättas i det verkliga livet. Ingenting händer av sig själv. Vill man uppleva vissa saker får man se till att det händer…det är bara man själv som kan få det att hända.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt