Vi är ett par som lever som swingers

Såhär ser swingers ut

Har du frågor, snuskiga förslag eller bara tankar du vill diskutera med oss så kontakta oss gärna!
info@minalustar.se

Vill du ha egen blogg på minalustar.se så ska du klicka här >>

729x90

Detta är vi

Vi är ett helt normalt par utåt sett, vi har barn varannan vecka, vi har jobb och vi bor anspråkslöst, inte i ett mansion, som vi kanske hade önskat.

Vi älskar & litar på varandra innerligt och försöker hitta på saker tillsammans så ofta vi kan. Båda lever aktiva liv med ett antal olika idrotter och hobbies och vi är rätt rastlösa som människor så att alltid vara sysselsatta är ett naturligt tillstånd för oss.

Det som kanske skiljer oss lite ifrån “normala” par är att vi även gillar att ha sex med andra och att vi är medlemmar i ett par olika swingerklubbar som vi försöker besöka när tiden finns.

Vår ambition är att försöka förmedla att man faktiskt kan ligga med andra trots att man har en partner och att det faktiskt kan stärka kärleken och tilliten i ett förhållande.

Vi hade en hel del fördomar när vi klev in i denna världen och några av dem visade sig vara sanna men andra var bara just fördomar.
Det vi har märkt är att respekten, kärleken och lekfullheten i denna världen tilltalar oss väldigt och vi rekommenderar alla att i alla fall minst fundera över ett besök på en swingerklubb.

Varmt välkomna!

Alla inlägg i vår blogg

Min fru – en Hotwife?

Vi har diskuterat det här med fantasier och kinks under flera veckor nu, min underbara fru och jag… Hon har avslöjat en del spännande fantasier som tex fantasi om DDLG (som jag älskade), [...]

Nya kinky kinks- DDLG

Magiskt att det finns så många kinks att utforska och ta reda på mer kring.Jag är nämligen en väldigt nyfiken person. Jag tänker att allt går att prova, minst en gång… eller det mesta då! (inte [...]

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt