under Inlägg

Många stora idrottsmän/kvinnor har ofta en rad sponsorer i ryggen som ett resultat av att de är duktiga på det de gör. Aldrig hade vi väl trott att dagen skulle komma då faktiskt vi bli sponsrade, det måste ju innebära att vi är duktiga på det vi gör, alltså sex 😉 haha vem kunde tro att det ens var möjligt att bli sponsrad inom sex! I vilket fall kan vi stolt berätta att Oliver & Eva valt att sponsra oss med sexleksaker som vi tänkt göra en liten recension av.
Min (Midnattskvinnan) lycka var total när paketet äntligen kom. MM var på jobbet och det var otroligt svårt att hålla fingrarna i styr. Vi hade ju lovat varandra att vi skulle öppna paketet tillsammans för att se vad det var för något vi skulle få testa. Jag måste erkänna att jag var som ett barn på julafton men jag lyckades låta bli paketet till MM kom hem. Problemet var att när han kom hem gick jag till mitt jobb så han fick lida ett tag han med, innan vi äntligen fick öppna paketet ihop.

Min glädje var stor när jag såg att det var en butt-plug med tillhörande glidmedel! Jag har ett par sedan tidigare och vet att jag gillar den typen av leksaker. Vi har ännu inte hittat ett bra vattenbaserat glidmedel för anala lekar och detta är av en sort vi inte tidigare testat så det känns kul.
Glidmedlet hittar ni här: BIOGlide Anal

Vi startar vibratorn för att känna på de olika lägena som finns. Detta är så spännande! Vi fnissar och är exalterade men tvingas lägga den åt sidan för tillfället. Telefonen ringer och vi har ett samtal med en tjej vi tänkt försöka träffa framöver. Hon är supertrevlig och vi alla tre klickar direkt. Vi får lite bilder och en film och jag tänder stenhårt med en gång. Tänk så härligt att vi tillsammans kan snacka med en het tjej!

Vi får feeling och kläderna ligger snart på golvet i vardagsrummet och hela vägen till sovrummet. Vi videochattar och har på så vis lite av en trekant. Galet härligt! Hela tiden har jag vår nya leksak i bakhuvudet. När ska jag få testa den?
Jag suger MM samtidigt som han filmar så att vår extra tjej får se och jag hör henne stöna högt samtidigt som hon smeker sig själv. Jag är så sjukt kåt och att döma av hur hård MM’s kuk är känner han samma sak.

Tyvärr bryts samtalet och vi får fortsätta själva. Han munknullar mig och jag smeker min klitoris lite hårdare än vanligt. Jag vill bli tagen!
När han tar ut kuken ur min mun frågar jag efter leksakerna. Jag vill testa och det nu genast! Jag reser mig upp för att hämta den lila butt-plugen. Ni Hittar den här: Petite Sensation Plug
Glidmedlet är superbra och känns i princip som det silkonbaserade vi har och torkar inte alls ut på samma sätt som andra vi testat!

MM för sakta in den samtidigt som jag smeker mig själv och när vibrationerna ökar kommer jag nästan med en gång. Han kommer in i mig och känslan av att vara helt uppfylld är otroligt upphetsande. Jag älskar hur mjuk den känns i min trånga bak och hur den rör sig lite in och ut när han knullar mig. Jag kan inte hålla mig längre och vi kommer båda samtidigt.

Några dagar senare när MM inte är hemma passar jag på att testa den igen, denna gången på egen hand. Man måste ju se om grejerna är bra… Jag älskar hur mjukt och lent materialet är och att den är lätt att föra in och ut. Samtidigt behöver jag inte alls oroa mig över att den inte ska sitta kvar tack vare att den är ”T-formad” då vibratorn sitter på tvären i stoppen. Om man vänder knappen på vibratorn uppåt är det superlätt att byta program på vibrationerna och man kan hålla ett stadigt grepp om den för att föra den in och ut. Och vibrationerna… Kraftiga och de känns verkligen ordentligt! De pluggar jag testat innan känns lite mesiga i jämförelse faktiskt. Men så gillar jag ju vibrationer generellt och då vill jag inte ha något litet mesigt. Gillade verkligen hur vibrationerna spred sig och att det även vibrerade mot mellangården.

Jag tror minsann att jag har en ny favorit i nattygsbords-lådan!

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt