under Nyheter

Den lilla extra överraskningen under sängen bestod av en strap-on. Jag har aldrig använt en sådan förut. Ännu mindre satt på mig en eller på någon annan heller. Då vår älskarinna förra gången var den som blev dubblad, och då med hjälp av vår glasdildo, var det min tur nu. Med skräckblandad förtjusning höll vi upp manicken. Två dildos med tillhörande vibratorer, fastsatta på en minsta stringrosan du kan tänka dig… (lätt osexia sladdar) och tillhörande fjärrkontroll. The game is on!

Jag önskade bli tagen analt av min pojkvän och resten var upp till älskarinnan med strap-on. Såhär i efterhand är det så svårt att sätta ord på lätt bisarra upplevelser. Där står en fantastiskt vacker, vältränad och sexig kvinna med en vibrerande dildo i sig. Framför henne svajar denna lätt överdimentionerade gummidildo likt ett svärd pekande rakt fram. Rakt mot mig. I profil ser hon ut som en kille med bröst. En lätt udda och märklig upplevelse att minnas.

Massor av glidmedel åker fram. Hela jag är hal som en ål. Hela min stjärt  blir väl insmorjd och sakta sakta blir jag först penetrerad av min pojkvän. Jag står längs sängkanten med rumpan i vädret och svankar så gott jag kan. Det är så skönt. Älskarinnan smeker mig med  sina fingertoppar i små cirkulerade gif2rörelser. Jag ser att hon gillar det hon ser. När hela roten av min älsklings hårda bultande lem är i mig är det dags för älskarinnan att lägga sig till rätta. Hon lägger sig på rygg framför oss. Jag kysser henne ömt och ler pillemariskt. Hon är lika ny på detta som jag är. Försiktigt lirkar hon in strap-on dildon i mig. Jag börjar rida henne försiktigt i takt med att min pojkvän stöter i mig bakifrån. Jag är fullständigt fylld. Dildon är så lång att jag vid varje stöt blir bottnad. Det är nästan att det svartnar för ögonen. Så skönt! Då startar min dildo vibrera på full effekt. Det tog inte många minuter innan jag ligger och flämtar högljudt på älskarinnans mage och rycker av välbehag. Det här får vi verkligen göra fler gånger.

Min pojkvän går och tvättar av sig först. Älskarinnans hunger har vaknat och hon vill ha mer. När han är tillbaka går jag iväg och duschar av mig. Tvålar in mig och fräschar till mig igen. Duschmunstycket kommer väl till användning. Jag hör min pojkvän och vår älskarinna i sovrummet. Hon låter som om hon njuter av fullständig och genuin lust. Jag ger dem en liten stund för sig själva och smeker mig i duschen och använder den varma vattenstrålen på väl valda kroppsdelar innan jag kliver ut och gör dem sällskap i sovrummet. Kvällen är ung och vi har flera timmar kvar av köttsligt umgänge innan vi kurar ihop i varandras armar och somnar gott för natten. Men vad som hände på de sista timmarna av vårt besök med älskarinnan väljer jag att behålla för mig själv.

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • L
  Svara

  Berättar man A så får man berätta B. Snälla delge vad som hände, helt underbara redovisningar ni gör !! / L

  • MinaLustar
   Svara

   Haha… Vad kul att du uppskattar redovisningarna. Det kommer med största säkerhet fler inlägg inom en snar framtid. Tänkte våga mig på lite bilder på oss själva. Tack för fin feed-back. /MinaLustar

 • Daniel
  Svara

  Mmmm.. Helt galet grym skönt eggande tre-delad (trekant 🙂 ) berättelse

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt