under Inlägg

Jag faller ner på knä framför dig. sänker mitt huvud och fäster min blick strax framför din fötter. Du sitter där och iakttar mig en stund. Du reser dig upp och går ett varv runt mig.

– Vad ska jag göra med dig min lilla slyna?

Du går runt mig några varv och stannar upp ibland framför mig, så jag ser dina fötter. Du stryker mig över håret och tar ett tag om min haka. Lutar mitt huvud bakåt, så att min blick möter din för en stund.

– Är du min duktiga lilla slyna, frågar du.
– Ja, Master.

Du släpper taget och jag låter åter mitt huvud falla ner. Du går tillbaka och sätter dig i fåtöljen.
Du är tyst en stund och jag förstår att du sitter och iakttar mig. Tillslut befaller du.

– Kom hit slyna.

Jag kryper på alla fyra emot dig. Stannar precis framför dina fötter. Sätter mig åter på knä, men kan inte undgå att titta på din bula under dina jeans. Du ser direkt att jag tittar upp lite och säger.

– Har jag sagt till dig att titta upp?
-Nej, Master, svarar jag försynt och lite skyldigt.

Du tar tag i mitt hår och drar upp mig. Jag vågar inte titta dig i ögonen. Jag vet att du är ond på mig.

– Lägg dig i mitt knä, befaller du.

Jag lägger mig över det precis som jag brukar och jag vet vad som väntas. Det tar en stund innan du smiskar till mig första gången. Du vet att jag hatar att vänta på nästa smisk. Jag blir så orolig för när den ska komma. Vilket du finner roande. Jag vet att jag ska vara stilla och tyst, men det är inte lätt när jag inte vet när nästa kommer. Ju mer jag gnyr och rör mig desto mer smisk får jag. Tillslut anser du att jag fått tillräckligt och befaller.

– Sätt dig på knä igen slyna.

Jag gör som du säger och jag känner hur ömma mina skinkor är när dom stöter emot mina hälar. Jag hör hur du öppnar ditt skärp och drar ner din gylf.

–   Kom hit och gapa slyna, befaller du.

Jag tittar upp och kryper närmre dig. Gapar stort och du tar ett stadigt tag om min nacke och trycker in din kuk i min mun. Du trycker mitt huvud lite lätt flera gånger emot dig och låter din kuk glida mellan mina fuktiga läppar. Du pressar den längre och längre ner i min hals för varje gång du trycker mig emot dig. Jag hulkar nästan varje gång, men vet att om jag drar mig undan, så får jag en lavett. Vet inte riktigt vad som är värst en lavett eller att hulka tills jag nästan spyr. Du låter din kuk munknulla mig fortare och fortare. Tillslut drar du undan mig ifrån dig och reser på dig. Du går bort mot soffan och beordrar mig att följa med. Jag kryper på alla fyra efter dig och sedan befaller du.

– Ställ dig på alla fyra i soffan.

Jag kryper upp i den och lutar mina armbågar mot ryggstödet och särar på min ben. Putar ut med min rumpa. Jag känner hur dina fingrar trevar mellan mina ben.

– Känner att du är redo för mig min smutsiga lilla slyna, säger du med sträng röst.

Jag känner hur du pressar in din stenhårda kuk med en ända stöt och jag stönar till. Du drar ut den och stöter åter igen in den kraftigt. Jag gnyr till. Du låter den sedan glida ut och in några gånger, för att sedan öka takten allt fortare. Jag känner hur min rumpa slår mot dig varje gång du stöter in den. Känner ännu mer hur ömma min skinkor verkligen är utav din tidigare behandling. Du saktar ner och drar tillslut ut den. Jag känner hur du spottar mellan min skinkor och låter din kuk glida mellan dom. Känner hur du trycker den emot mitt tajta hål. Du pressar lite försiktigt in den lite grann och drar åter ut den. Du fortsätter så en stund ända tills du trycker in din kuk ända till roten utav den. Jag känner hur uppfylld jag är och det gör mig så grymt kåt, så min fitta dryper av safter. Du drar den sakta ut och in, för att efter en stund öka takten ju lättare den glider. Du stöter den fortare och fortare in och ut. jag gnyr mer och mer och tillslut känner jag hur din kuk pulserar och du fyller strax därpå hela mitt analhål med sperma. Du drar ut den och faller ihop över mig. Jag känner din andedräkt mot min nacke och du kysser mig lite lätt på halsen och säger.

– Gud, så skön du är min duktiga lilla slyna.
-Tack, Master.

Du reser dig och drar på dig dina boxershorts och befaller.

– Gå och snygga till dig, slyna.

Jag reser mig upp och går sakta mot toaletten…..

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt