under JagochMinslyna

Jag har börjat känna att jag vill vara fylld till gränsen, inte att jag vill ta in någon mer i våra lekar just nu men tanken tänder mig ändå.

Jag vill prova att ha plugg i mig samtidigt som min slyna får knulla mig, först lungt och försiktigt och sedan hårdare och hårdare, dock får han inte ta mig för hårt då han är stor och det ibland kan kännas som min mage blir lika knullad som min fitta.

Min slynas kuk är så otroligt perfekt i mig jag älskar att känna att han fyller precis hela mig och i vissa ställningar lite till, jag älskar hur otrologt hård han blir !

Iaf… När jag ser på porr har jag alltid tittat på analt eller dp, jag blir så sjukt galet kåt av det och ibland när jag onanerar använder jag en liten plugg samtidigt som jag fyller min fitta och leker med klitoris, jag brukar komma så hårt då som jag inte gör när jag inte har något i analen.

Jag älskar egentligen analsex men vi har det väldigt sällan, slynan har alltid haft bråttom och försökt utan uppvärmning vilket kan göra förbannat ont tyvärr, det kan dock funka med, ibland har han försiktigt långsamt trängt in i mig där millimeter för millimeter och väntat ut smärtan som inte känns så intensivt när han gör det bakifrån och samtidigt smeker över min rygg några få gånger har det fungerat.

Jag vill att han ska leka med min anal länge, finger för finger en plugg och ge mig en orgasm, fortsätta med fler fingrar och slutligen få lov att komma in i mig samtidigt som en större dildo fyller min fitta.

Jag får kåtrysningar av tanken på det, är lite ledsen att vi inte har mer analsex för jag tycker det är riktigt skönt det är bara det att han alltid ska vara så jävla stressad aldrig ta sig tid, jag vet att han tycker om det lika mycket som mig så varför då inte bara ta tio minuter och värma upp så det fingerar då ?!

Iaf så är en dröm jag har att någon gång bli tagen av två män samtidigt med det ligger oändligt långt bort.

Nu ska jag onanera mig till sömns för jag blev upphetsad bara av att skriva om det !

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • lene
  Svara

  Hei! Har du prøvd å fingre gutten din? Jeg gjør det med min pojke, han tycker sjukt mye om det, og jeg blir så kåt av det….

 • JagochMinslyna
  Svara

  Ja det har jag vi kör även endel med strap on 🙂

 • lene
  Svara

  Du knuller han på “riktigt”? Han liker det?

 • JagochMinslyna
  Svara

  Precis 🙂 ja han tycker om det mycket !

 • lene
  Svara

  Det måste vi prova, har så vidt prøvd en av mine små leketøy, og må ta det veldig forsiktig. Men det er utrolig opphissende.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt