under Kinky & udda

Mitt hjärta slog hårt i mitt bröst och det hade jag redan fastställt. Mitt sinne tävlade längs två vägar: den första, funderade jag om han verkligen skulle skada mig och den andra sidan, jag i hemlighet glad över att bindas upp och används för hård behandling och få värkande hål. Det dröjde inte länge innan den logiska banan uppslukas av min vilda önskan att låta mannen använda min kropp för bådas njutning. Min kropp visste att hans glädje i slutändan skulle bli min också.

Jag låg, medan han stod över min sida. Mina ben var löst spridas, anklarna bundna av till endera sidan. Jag kunde känna hans ögon betrakta min kropp.
Jag bet mig i läppen och ville gärna veta att han var upphetsad av vad han såg.
Jag fick order att suga av honom och kvävdes nästan av hans kuk, försökte att få luft. Jag kunde känna hur saliven rann längs min haka och riktiga tårar började bildas som jag kämpade med en kuk blockerande i min hals.

Hans händer grep sidorna av huvudet, fingrarna drog hårt i min hårbotten. “Knulla mig med munnen …” Han sög luft över hans nedre tänder, “mmm, det är en bra .”

Han saktade ned sina rörelser av juckande mot min mun och jag passade på att känna konturerna av hans kuk. Mina läppar lindade runt omkrets av hans kuk, och lät dreglet droppa ut ur min mun. Det verkade som min mun var var våt och redo som min fitta.

“Mmm” stönade han ut, vaggar mitt huvud till hans bäcken, “mmm, du gillar att suga min kuk.” Jag nickade mitt huvud så mycket som hans grepp skulle tillåta, stönande runt honom……

Fortsättning kommer…

X0X / Backangel

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt