under DOMINANS & UNDERGIVEN
Ibland är jag så hungrig, råsvulten och inte efter mat eller dryck.
Dominans/undergivenhet för mig handlar om ohämmad, djurisk passion med snabba och hårda tag. Det handlar om min törst som jag känner när jag behöver honom omedelbart för att stilla min djuriska hunger. Att ta bli tagen av honom omedelbart, djup och hårt. Känner du igen beskrivningen själv? Eller att du tar henne hårt och brutalt?
Jag älskar hur han drar mig ur sängen, leder mg hårt i håret, nästan drar mig efter honom på alla fyra till köket. Han lyfter upp mig och lägger mig på bordet, sliter sönder mina trosor och konsumerar mig som en exotisk måltid. Det finns inget bättre sätt att stilla min hunger, med hela min kropp framför honom, en hand håller mig hårt i håret, andra stadigt runt min hals medan han tar mig riktigt hårt och djupt på bordet. Orgasmen som kommer är renande och tillfredsställer mig på ett djupt sätt.
Inget annat får mig att komma så hårt. Vad är djurisk passion, kåthet och begär för er?
Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt