under Inlägg, Mina reflektioner, Nyheter

Har samhället en pinne i röven, eller är det jag som gillar att ha nåt i rumpan?

Vad skulle hända om jag levde öppet med alla mina vänner och bekanta? Skulle de älska det eller förakta det? Hade jag blivit anmäld till socialtjänsten? Utesluten från arvet?

breathJag är en lurig jävel. Visst finns det många av oss som har hemligheter och som gillar att vara privata. Alla behöver ju inte veta allt om en. Hela min bekantskapskrets behöver inte känna till livet vi väljer att leva! Eller?

Fast så har man ett par personer omkring sig som man gillar att vara öppen och ärlig med. Ett par personer som man berättar allt för. Och de reagerar med att tycka att livet vi lever är så himla intressant. De blir inspirerade och dras med i samma livsstil. Man skulle kunna säga att man drar ner dem i fördärvet ^^

Kaka söker maka. Plötsligt står man där med ett lika perverst umgänge som man själv är. Jag stannar upp i samma skede och funderar på om det är jag som är pervers, översexuell och helt enkelt lite för kinky för resten av världen, eller om det är samhället i sig som är bakåsträvande med en pinne i röven? Undrar vad som skulle hända om jag hade varit helt öppen med vad jag tycker, hur jag lever i mitt förhållande till min man, och hur jag öppet skrivet om alla sexuella möten och kärleksaffärer öppet online?

Ja, vad skulle hända? Hade de tagit avstånd, eller hade de med en lättnad i rösten sagt, åh vad skönt att du säger det, för vi lever precis likadant i hemlighet?

Ju mer man söker efter avvikande sexuella upplevelser på nätet desto mer inser man att det alltid finns någon annan där ute som känner likadant. Fast istället för att gilla att ha sex med många och flera, istället kanske gillar att bli kissad på, fastsatt i en källartrapp, tänder på träd eller går igång på att spela rollspel. Alla har vi vår egen lilla kink. Vissa av våra fantasier är kanske aldrig menade att bli uppfyllda?! Vissa fantasier behöver vi tråna efter länge. Vissa saker blir vardag om man leker leken för ofta. Hemligheten ligger i att behålla pirret i magen för så mycket som möjligt. Att bejaka sina innersta önskemål och fantasier och aldrig någonsin ever döma någon.
För rätt som det är så är det vi som spänner fast varandra på ett kors för lite anal fisting och undrar varför inte alla gör det!

En lurig jävel är vad jag är. Jag skulle aldrig våga lova att vi inte kissar på varandra. Lurigt va….

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt