under Allmänt, Inlägg

extra-1Att bjuda in en tredje part, man eller kvinna, i sexlivet är inget beslut man bör ta utan att först ha diskuterat igenom det noga, speciellt inte om man är helt ny som swinger.
För varje sak som kan vara helt rätt finns det flera stycken saker om faktiskt kan vara alldeles totalt fel.

Först och främst måste du noga ha diskuterat igenom precis vad ni hoppas få ut av upplevelsen och vad som absolut inte är okej. Här är det extremt viktigt att vara totalt, 100% ärlig med sina lustar, begär och fantasier, det handlar faktiskt om att dela med sig av det finaste man har i livet. För oss har det inte varit självklart från första början vad som var okej och inte, tex. så hade jag en tanke om att min fru inte skulle kyssa en annan man och vice versa, det tog ungefär 4 sekunder innan det sprack första gången vi hamnade i säng med ett par, nu var det ingen stor grej för oss utan vi konstaterade mest att “sex utan kyssar, det funkar ju för fasen inte” så så fick det bli. Det kunde ha gått åt precis motsatt håll och någon av oss kunde blivit svartsjuk, som tur är ligger det inte för någon av oss, så länge vi KOMMUNICERAR med varandra hela tiden. Det är när kommunikationen uteblir som fantasins utrymme blir helt obegränsat.

Ni har, som par, chansen att tillsammans ge er ut på en fantastisk resa och en sexuell revolution som kan bli en underbar och rolig upplevelse som stärker er som par, men endast om ni närmar er denna resa på ett sätt som främjar ert förhållande, snarare än motsatsen.
I detta fallet innebär det att både du och din partner förstår och accepterar den situation ni ämnar försätta er och ert förhållande i. Det betyder att du inte under några omständigheter ska försöka “övertala” din partner att swinga, speciellt om partnern tydligt uttalat att det är inget som intresserar honom/ henne. Vi får ofta frågor i stil med “hur ska jag övertala min partner att vi ska börja swinga?” Svaret på dessa frågor är “det ska du inte!” Var och en gör det den vill, ingen ska känna sig tvingad eller manad till något de inte är bekväma med och det är grundfilosofin i swingervärlden, vill din partner inte swinga får du helt enkelt acceptera det, alternativet är att du riskerar er gemensamma framtid ihop.

Gränser

extra-4Som nybörjare är det absolut viktigaste att, redan innan, i lugn och ro, sätta gränser för vad som är okej och vad som inte är okej (se kyssarna ovan) även vi har vissa gränser, tex är vi inte intresserade av killsex, kiss & bajs etc. i övrigt är vi öppna för det mesta men det viktigaste i detta är att vi har pratat igenom det innan och vi har även informerat tilltänkta partners om detta innan vi hamnar i situationen, detta för att stämma av att vi har samma förhoppningar, förväntningar och inställning till vad vi ska hitta på ihop. Har man inte gjort detta så kan man hamna i situationer där man gör saker man senare ångrar.

Gränserna har inte bara med just detta att göra utan de kan även göra så att helhetsupplevelsen blir bättre för man behöver inte fundera över vad som förväntas utan det är tydligt redan från början. (tex. kan det bli riktigt märkligt om någon tar fram en kamera mitt i akten och börjar ta intima bilder om ni inte diskuterat igenom det hela noga innan ni hamnar i säng)

Det är hyckleri att påstå att swinging inte har förstört tilliten i en mängd förhållanden och vi vill påstå att detta handlar just om att gränserna inte är tydligt markerade & diskuterade innan man ger sig in i denna fantastiska värld.

Med det sagt är vi helt säkra på att swinging kan tillföra en väldig massa i ett förhållande och vi menar då inte att det ska blåsa liv i ett fattigt sexliv utan det ska vara ett komplement till ett redan fantastiskt sexliv, det ska föra er närmre som par och göra er starkare. Om inte så kanske ni ska fundera över om det inte är så att det här med swinging verkligen är för er.extra

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • gissa vem
  Svara

  <3

 • Oven
  Svara

  Bra text!
  Hoppas att tjejen vill.
  Skulle vilja se henne njuta av någon annan och själv få njuta av annan med.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt