under Inlägg, Självupplevt

Dagar har en tendens till att bli veckor ibland mellan varven då saker uppdateras här. Sommar går mot höst vilket tyvärr för oss kvinnor innebär mycket mer kläder på vår kropp till mitt stora förtret. Det är då den lilla slampan får komma fram i snygga underkläder gömda bakom de varma kläderna. Under den senaste tiden så har saker i sängen varit “snällare” än vanligt och vad menar jag då med det? 

För mig är det att inte varje gång som jag har sex måste innehålla slag på min kropp, hård smisk eller strypningar. Utan sakerna har mer haft en karaktär med att jag blir fasthållen, att jag gör motstånd mot honom och vi har övat väldigt mycket på rapegems – blivit väldigt bra på det med och en ställning som är väldigt trevlig är “missionären” som jag i vanliga fall ogillar skarpt eftersom jag måste ligga underst…….

Men på slutet har min kropp varit “lynnig” och svårt att tolka på signaler på vad den vill ha. Ena stunden är det mer mjuka saker i sängen, det fungerar inte och vi provar mer hårda inslag – då händer det inget i kroppen heller. Det har varit som att spela schack de senaste två veckorna och gjort mig galen av frustration då jag i vanliga fall har 100 % koll på min kropp och vad den vill……..

Men något som jag alltid vet att min kropp gillar är smärta och hårda inslag. I början av veckan blev jag fastbunden, jag fick bråka och göra motstånd – bli arg på riktigt insåg att det var ett tag sedan. Med fastbundna händer i taket och fritt fram för min partner att gå lös på min kropp. Efter en session av bråk och slag blev jag brutalt knullad i analen och jag kan bara säga en sak – jag blir alltid så våt som av just dessa inslag. Vara fastbunden, få bråka och jag hatar det – samtidigt som jag älskar kampen. Det är båda smärtan som ger  mig njutning och det är lika mycket den psykologiska aspekten i det samspelet med min partner som vi har tillsammans. Min kropp har saknat detta så mycket av hårdhet och det går ju i olika trender i vad man pysslar med. Men just motstånd, kampen och smärtan är något som vi båda gillar väldigt hårt……..

Skall ge ett litet roligt tips, igår hade jag ridspöt liggandes bredvid min säng. Under själva sexet sa jag ta spöt och slå mig hårt på min rumpa. Annars är det händerna som min partner använder, men ridspöt är ett kul inslag. Men min partner sa för varje slag som träffades min rumpa så blev jag dessutom blötare. Min kropp är en sådan sucker efter just detta. Vi har pratat väldigt mycket på slutet om vad vi gillar och inte – samt att kunna tolka kroppens signaler. Mjuk sex fungerar – men de hårda inslagen och slagen det är min natur. Jag är sadist, jag gillar att få tillfoga andra smärta och jag älskar att själv få smärta (önskar ibland att min tröskel var lägre). Vårt förspel innehåller ofta håra örfilar på varann, slag på rumpa, lår och många skulle nog påstå en lång kamp som ofta slutar med brutal sex. Men jag älskar det 🙂

Ni läsare har ni haft lärdomar av att lära er hur ni skall tolka era kroppar? Lärdomar och erfarenheter det är ju så vi blir bättre på att förstå vad vi gillar och inte 🙂 Dessutom är det dåligt väder vilket innebär att man kan vara väldigt sexuell inomhus 🙂

X0X / Blackangel

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt