under Inlägg, Självupplevt

En av dagarna på min semester blev helt vigd åt snuskigheter i en hög dos. Efter vår frukost besöktes den första sexbutiken där ett litet oskyldigt ridspö köptes som är en av mina stora svagheter. Besök nummer två blev hos en butik som inte är speciellt städad eftersom det är en butik inriktad för homosexuella män och bdsm. Men denna butik var som att komma in i den bästa godisbutiken och fick prova på elektro stimulans på rumpan – shit så bra 🙂

Humor var att efter jag hade provat saken på rumpan så fick min partner frågan om inte han skulle prova samma sak och butiksbiträdet som var “bög” ville gärna hjälpa till med att sätta på den på rumpan haha….humor och såg hur hans ögon lyste upp, men min partner avstod av vissa skäl 🙂 Inhandlat på den butik blev en gag med bett ( tror jag att det går under) som kan användas vid vissa tillfällen och har inte hittat något på hemmaplan…….

Sista butiken var en lite mer “snäll” butik där en korsett i svart siden köpts in – äntligen finns den i min ägo. Älskar underkläder och korsetter framförallt 🙂 Denna kommer att användas flitigt och måste säga att butiksbiträdet som i detta fallet också var bög var sjukt duktig på att hjälpa mig på med korsetten och få denna på plats. Det blir en snygg siluett med smal midja men smått svårt att andas kom jag att inse och detta blir en träningssak.

Så efter en dag ägnad helt åt snusk så var både jag och han väldigt sugna på snusk och elakheter. Efter att vi hade kommit in på hotellrummet flög kläderna av snabbt och båda var väldigt exalterade – nästan lite för mycket i efterhand. Jag utgav en örfil på honom och provocerade honom, det behövdes inte mycket förrän både han och jag var i en stark kamp. Två dominanta personer och där båda har en lika stark vilja – där ingen heller vill lägga sig enkelt det blir en viss utmaning ibland. Så vi hamnade på sängen, jag kämpade som en galning då jag låg under honom och han satte sig över mitt bröst med sina knän över mina axlar. En svår position att ta sig ut trots att jag kunde sparka bäst jag ville med mina båda ben. Efter att ha retat upp honom fick jag känna på en bra duvning av hårda örfilar. Slag på min rumpa och han slog så hårt han kunde, slag och smisk på rumpan ståendes känns inte lika hårt men liggandes är det en annan sak. Detta är säker olika för alla men det är så för mig i alla fall 🙂

Så efter en hård kamp från min sida och eftersom jag vägrade att ge mig fortsatte han. Han vände mig på rygg igen och tog ett hårt stryptag. Tog en rejält grepp om min hals och tryckte hårt. Jag vägrade att ge mig, det triggade honom ännu mera och han tog i ytterligare om halsen. Jag kände sakta men säkert hur saker började svarta för ögonen vilket det har gjort förr. Han släppte greppen på en gång då han förstod vad som var på väg att hända – att svimma har hänt mig förr men då inte på detta sättet. Han tog i så pass hårt att han själv blev orolig och jag blev smått rädd för mig själv att jag tål så pass hårda tag. Ibland skulle tillvaron vara enklare om tröskel för smärta och hårda tag var länge men så är det inte. Så han släppte min hals fort och jag vakande till, vi insåg båda att vi hade gått över min gräns. Det är en lärdom för både honom och mig. För första gången under den tiden som jag har pysslat med bdsm blev jag riktigt rädd på riktigt. Dels för att jag inte kunde ge mig och för vad som var på väg att hända var riktigt otäckt. Hårda tag på en hals kan skada mycket med och efteråt hade jag dessutom svårt att andas i vissa lägen. Dels chocken i kroppen som kom i efterhand och muskler som hade krampat.

Så lärdomen var att säga kod “röd” eller “gul” i tid. Han hade aldrig heller varit så brutal i sin behandling mot någon tidigare eller mot mig. Efterspelet kom till mig i form av en chock och jag blev ledsen igen för andra gången efter en sådan behandling. Detta har bara hänt med honom och det är också för att vi håller av varann väldigt mycket. Det blir väldigt känslosamt när saker väl blir hårda och intensiva. Det var inte själva behandlingen av slag på kropp, örfilar eller strypningen. Utan rädslan för vad som hade kunnat hänt med strypningen och vi båda blev väldigt rädda. Timmarna efteråt låg jag på honom bröst och sov där under natten. Så denna kväll blev det inget hård sex utan ett uppvaknade då man går för långt och två parter inte vill ge med sig. Jag har fått inse att jag behöver kunna lägga mig ibland fast jag är dominant i min natur och detta är väl en av mina utmaningar 🙂

Fler upplevelser och berättelser kommer framöver från resan.

XoX / Blackangel

 

Tidigare inlägg
Comments
 • Hasse
  Svara

  Hej! Har du testat sexpiller på dina äventyr?
  Jag brukar handla via http://gururu.me/ebHDVUGl
  Det hjälper en hel del när man vill köra maraton 🙂
  Allt gött!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt