under Inlägg

Jag sitter i baren och tar en drink. En ganska snygg kille har kommit fram och småpratar lite med mig när du smyger dig upp bakom mig och lutar dig emot mig och viskar i mitt öra.

– Du är min och bara min. Kom ihåg det.

Jag vänder mig snabbt om och tittar mig omkring, men jag kan inte se vart du tog vägen. Alldeles för mycket folk runt omkring, för att jag ska hinna se vart du gick. Killen tittar frågande på mig och jag mumlar fram.

– Tyckte jag hörde någon säga mitt namn. Inbillade mig nog bara och så ler jag mot honom.
– Är du inte här själv då, frågar han.
-Jo, säger jag och tittar ner i barbordet och inser att jag nog inte är det.

Han fortsätter babbla om en massa olika saker och jag kan knappt lyssna längre, för det ända jag funderar på är vart du tog vägen. Tillslut tystnar han och tittar på mig frågande igen.

– Är allt bra med dig?
– Äh…mmmm….jag tror faktiskt att jag måste gå på toa. Ursäkta mig.

Jag kan inte sluta tänka på dig. Vart tog han vägen? Hur kunde du veta att jag var just här? Frågorna bara snurrar runt i mitt huvud medans jag står där i toalettkön. Tittar på min mobil och funderar på om jag ska ringa dig, men känner mig ganska nervös för att göra det, så jag lägger ner telefonen igen. Efter en stund kan jag inte låta bli utan ringer upp dig. Efter bara tre signaler svarar du.

– Hej, så du kunde inte hålla dig ifrån att ringa mig, säger du med bestämd röst, för att försöka låta oberörd, men jag kan se framför mig hur du ler lite grann.
– Ja, jag var tvungen att ringa dig. Vart är du?
– Någonstans, svarar du kort.
– Hur kunde du veta att jag var här? Varför gick du bara?
– Jag spårade din telefon och du verkade ju ha så trevligt i baren, så jag ville inte störa.
– Men….du stör aldrig mig.
– Inte, frågar du kort.
– Nej, svarar jag.
– Hur kommer det sig då att du gått ut utan att säga något till mig om detta, frågar du bestämt.
– Jag hade tråkigt, säger jag lite försynt. Trodde du var upptagen med annat.
– Allt du gör ska du ju meddela mig. Det vet du.
– Ja, svarar jag lite skyldigt. Kan du inte komma till mig?
– Det får vi se, svarar du kort och oberört. Sedan lägger du bara på.

Jag står där och funderar på varför du bara la på. Varför gör han så? Jag vet ju att jag gjort fel, men inte trodde jag att han skulle få reda på att jag var här. Tillslut är det min tur och jag går in på toaletten och sedan ut i vimlet av folk igen. Jag bestämmer mig för att gå upp på dansgolvet och dansa. Jag hoppas hela tiden på att du ska komma, men det går en timme och jag börjar tvivla när jag helt plötsligt ser dig sitta vid ett utav borden och iaktta mig. Jag flämtar till och blir sjukt nervös på en gång. Du möter min blick och vinkar dit mig. Jag går lydigt fram till dig och du befaller med kort ton.

– Sätt dig ner.

Jag gör direkt som du säger och jag ser att du sneglar lite på mig i ögonvrån.Ser hur du ler lite förnöjt. 

– Har du inte druckit tillräckligt nu, frågar du och tittar strängt på mig.
– Jo, det har jag nog.
– Bra. Ställ ifrån dig drinken på bordet då. Du vet mycket väl vad jag tycker om fulla tjejer, säger du strängt och tittar på mig igen.

Jag gör snabbt som du säger, för jag vet att jag alla redan har gått mot dina regler. Du tittar med nöjd blick på mig när jag ställer drinken på bordet. Du ler lite och tar min hand.

– Kom, säger du.

Jag reser mig upp och följer efter dig. Du fortsätter ut från baren och ner till parken. Du hittar ett lite avskiljt ställe och befaller.

– Ställ dig mot väggen. Sära på dina ben och puta ut med din rumpa.

Jag gör som du befaller och jag känner sedan hur du drar upp min kjol. Jag sväljer och inväntar vad som ska ske här näst. Jag känner hur dina händer smeker mina skinkor och hur dina fingrar letar sig in mellan mina ben. Jag flämtar till när du trycker in ett finger och låter det glida ut och in ur min nu så våta fitta. Du drar ut det och säger bestämt.

– Nu är vi ju inte här för din njutnings skull. Eller hur?
-Nej.

I samma stund som jag säger nej, så känner jag första öppna handflatan smiska till min ena skinka. Du fortsätter sporadiskt smiska mig. Du ömsom smeker och ömsom smiskar till mina skinkor. Jag känner hur tung din hand är när du smiskar till mig. Jag rycker till var ända gång. Tillslut ger du mig ett gäng snabba smiskningar och jag gnyr till varje gång.

-Tyst och stå still, säger du bestämt.

Jag försöker allt jag kan, men det är svårt när det bara gör ondare och ondare. Jag vet även att jag förtjänar mitt straff och du kommer inte sluta förrän du tycker jag har fått tillräckligt. Du fortsätter smiska min rumpa och nu är den alldeles röd och öm. För varje gång, så gör det bara ondare och jag vill verkligen skrika högt, men biter mig istället i handen, för att försöka vara tyst. Tillslut slutar du när du hör hur jag börjar snyfta. Du tar tag i mig och vänder mig om. Mina tårar rinner ner för mina kinder och min mascara har smetats ut. Du drar försiktigt dina fingrar under mina ögon, för att ta bort det och frågar.

– Vad har vi lärt oss utav det här då.
– Att alltid informera dig, snyftar jag fram.
– Duktig flicka, säger du och ler mot mig.

Du håller om mig en stund, men sedan trycker du upp mig mot väggen igen. Jag hör hur du öppnar upp dina jeans och sedan känner jag hur din stenhårda kuk trycker mot min dyblöta fitta. Du pressar in den med en ända stöt. Du tar ett tag i mina axlar och börjar penetrera mig hårt och fort in och ut. Jag stönar ljudligt varje gång du stöter in den. jag känner hur min rumpa slår mot dig varje gång du trycker mig emot dig. Efter en stund drar du ut den och befaller.

-Ner på knä, slyna och låt mig få komma i din mun.

Jag vänder mig om och går ner på knä framför dig. Gapar och du stoppar in den och tar ett stadigt tag om mitt huvud och trycker mig emot dig. Jag känner hur den trycks långt ner i min hals och du låter den glida hyfsat fort mellan mina fuktiga läppar. Du ökar takten och tillslut känner jag hur din kuk börjar pulsera i min mun. Strax där efter pumpar du hela min mun full utav din varma säd. Jag hör hur du stönar och jag tittar upp på dig medans jag sväljer din sperma som en duktig flicka. Jag ser hur du njuter och tillslut möter du min blick och jag ser i dina ögon att du är så nöjd. Du sträcker ut din hand mot mig och jag tar den. Reser mig upp och följer efter dig bort mot barerna igen….

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt