under JagochMinslyna

Känns som det börjat stå stilla nu igen, han har inte kunnat ses och nu dröjer det minst 1.5 vecka till…

Jag blir ganska uttråkad när det inte händer något utöver det vanliga som att vi ses.

När vi ses går min kåthet över några dagar efteråt sedan sätter den fart igen ordentligt efter ca en vecka och några dagar frammåt men sedan börjar den successivt minska igen och det är då min tristess slår till jag vill ju känna det där kåtruset hela tiden och vara så härlig inombords så dominant jag kan vara och det är jag som bäst när kåtheten finns där det är då jag är allra mest dominant och sadistisk och allt känns underbart.

När kåtheten ibte finns där känns det som jag istället går per autopilot, jag blir lite initiativlös samt att min fantasi försvinner och slynan får komma med förslag själv och når han kommer med något bra så brukar kåtheten kicka in och jag är där igen i det underbara ruset.

Varför är det som att jag inte fungerar utan kåthet?

Nu sitter jag här och är fantasilös, hade en släng av kåthet tidigare idag som gick över, egentligen gör väll inte min fantasilöshet så mycket just nu eftersom han jobbar till 21:30 ikväll.

JAG BEHÖVER KUK!!!!  Jag känner mig desperat jag vill knulla honom känna min fitta krama runt hans kuk, va så upp över öronen kåt att jag stönar fram mina andetag, jag behöver en omstart av systemet innan min fitta torkar ihop.

Förbannade värdelösa fitta till slyna, kan inte ens bara komma, ge mig kuk och sen åka jag blir så satans förbannad jag vill ha honom ikväll och då ska han fan ställa upp!!!!

Tidigare inlägg
Comments
  • Följare
    Svara

    Jobbigt när han inte kan behaga dig…. du ska inte ha en stand in då ? 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt