under Leva i en porrfilm

Andra kvällen på lägret blev fantastisk för oss. Temat var bordell. Jag har varit med på sådana lekar förut och aldrig känt mig bekväm i torskrollen. Så denna gång fick jag den lysande idén att istället vara hallick. Jag hade ju min egen lilla hora med mig dessutom.

Vi kom överens om att jag skulle agera taskig hallick och min kvinna var hora som inte var på humör att jobba på kvällen och dessutom var hemligt kär i sin hallick.

Vi hade otroligt kul. Rollspelandet blev den stora behållningen för oss. Efteråt kom det fram att vi tydligen spelat så bra att åtminstone en deltagare trott att vi var sura på varandra på riktigt.

Jag njöt verkligen av att spela en sleazy typ som agerade och betedde sig på ett sätt som jag aldrig skulle drömma om att göra i verkligheten. Ge min kvinna en örfil och tvinga henne att jobba när hon inte ville. Pusha på, klaga, skratta åt henne och samtidigt vara överdrivet trevlig åt andra. Exempelvis potentiella kunder eller andra flickor som kanske skulle vara intresserade av att tillhöra mig.

Jag förstår inte riktigt varför jag gillade det så mycket. Kanske bara att slippa vara sig själv för en stund. Det är man ju så himla mycket ändå.

Min lilla hora ville göra mig på bättre humör och släpade iväg mig under middagen och gav mig en avsugning. Vi skaffade två kunder till henne och hon fick jobba hårt.

Jag hade gjort en överenskommelse med en annan master på lägret och under ett pass hämtade jag hans kvinna och ställde henne i dörrspringan in till rummet där min lilla hora tog sig an en kund. Jag tvingade henne att se akten samtidigt som jag piskade henne och sedan tog henne bakifrån.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Petra
  Svara

  Det du beskriver är härligt. Men hur känns det att vara så olik dig själv i rollspel? Vad är det som ger kicken, är det makten?

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Jag vet faktiskt inte. Makt är helt klart en del. Men det känner jag mer när jag bestämmer över saker min kvinna ska göra och ännu mer när jag fattar beslut över vilka andra män som ska få leka med henne och vad de ska få göra och hur länge.

  I det här fallet är det kanske snarare att få prova på att vara på ett sätt som man kan drömma om att få vara på men som inte är speciellt acceptabelt i verkliga livet. Folk skulle ju hata mig om jag betedde mig så till vardags. Här kan jag göra det i en skyddad miljö utan den följden.

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Jag vet faktiskt inte. Jo jag gillar makten men det är mest närvarande när jag bestämmer över vilka män som ska få leka med min kvinna, vad de ska få göra och hur länge.

  I det här fallet är det nog snarare att få prova på att vara på ett sätt som man kanske drömt om att vara men som inte är acceptabelt i verkliga livet. Folk skulle ju hata mig! Här kan jag prova det i en skyddad miljö.

 • Petra
  Svara

  Det förstår jag!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt