under Bondage & BDSM, Nakenbilder

Händer

Binda och bondage har blivit till en stor favorit under året. Att själv bli bunden i sängen eller vid andra ställen/platser. På den senare tiden har möjligheten öppnats upp att bli bunden med händer ovan huvudet och fötterna bundna vid marken. Bilden är tagen från veckan vid ett “snällare” tillfälle och det är dags att presentera min andra part som jag utforskar saker ihop med i och utanför sängkammaren.

Vi har setts en tid och vi utvecklar saker tillsammans i den riktningen som vi båda vill. Öppenhet, ödmjukhet och att lita på varann till 100 % har gjort att saker föll på plats väldigt snabbt. En man som attraherar mig enormt starkt både fysiskt såsom psykiskt och det som jag ofta talar om är att finna en sparringpartner. I det verkliga livet såsom sexuellt och någon som jag önskar att alla någon gång får möjligheten att uppleva. För mig är det som natt och dag som jag ser till gamla “relationer” i jämförelse.

Manen ifråga får mig bensvag och har en inverkan på mig sexuellt som jag inte har upplevt med någon tidigare. Det är en attraktion som slår till inom loppet av sekunder och en kemi som nästan är “elektriskt”. Han är lång, muskulös, mörkhårig och en väldigt attraktiv man som till första ögonblicket har en lugn personlighet. Jag ser andra sidor hos honom och vi lyckas pusha varann väldigt bra. Under den snälla sidan finns det dominanta drag som får sina utlopp och den resan som vi har gjort ihop sexuellt under våren har hittills varit spännande, intressant och häpnadsväckande. Jag ser fram emot att utvecklas ihop med honom och ni kommer få följa lite av våra äventyr här……

X0X / Blackangel

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Patrik
  Svara

  Du är fantastiskt het, vill se mer av dig!

  • Blackangel
   Svara

   Trevligt att bilderna fångade ditt intresse 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt