under Inlägg

Du ber mig träffa dig på hotellet. Rum 912. Du har gett mig en nyckel i förväg. Jag låser upp in till rummet. Du står där vid fönstret med ryggen emot mig. Det är ganska mörkt där inne, så jag ser bara en siluett utav dig. 

– Kolla på sängen, säger du till mig utan att vända dig om. 
Jag tittar dit och ser att där ligger ett paket. 
– Öppna det, säger du.
Jag öppnar det försiktigt och varsamt. Silkespapper….till min stora förtjusning ligger där en svart negligé. Du vänder dig om. 
– Ta på dig den, säger du och ler, men står kvar vid fönstret och iakttar mig.
Jag tar sakta av mig mina kläder. Spänd av förväntan, för vad som ska hända sen. Låter den glida ner över mina bröst och rumpa. Jag sätter mig på sängen. Du kommer fram till mig. Jag ser att du har nått svart i din ena hand. Det är en scarf som du tänker använda som ögonbindel på mig. Du täcker för mina ögon och knyter till. 
– Ser du nått, frågar du. 
– Nej, svarar jag.
Du lägger mig ner på sängen. Låter dina fingrar glida längs med min kropp. Du lutar dig över mig och kysser mig. Samtidigt känner jag hur någon särar på mina ben. En våt tunga som letar sig in mellan min läppar. I samma stund förstår jag att vi inte är ensamma. Under tiden som personen låter sin tunga leka med mig, så märker jag att du har försvunnit. Av känslan hur person tar i mig, så tror jag att det är en tjej, men jag är inte riktigt säker. Efter en stund hör jag hennes sexiga röst. 
– Sätt dig upp, ber hon mig. Jag vill att båda ska kunna njuta utav det här, viskar hon i mitt öra. 
Hon tar tag i mig och jag förstår att hon vill att jag ska ställa mig på alla fyra över henne. Hon tar ett stadigt grepp om mina höfter och för mig emot sig. Jag för försiktigt min nu alldeles dyblöta fitta emot hennes mun. Känner än en gång hennes tunga leta sig in mellan mina läppar. Jag lutar mitt huvud neråt och letar med min tunga efter hennes fitta. Jag känner att jag hittat hennes klitta och jag suger till lite lätt på den. Hon ger ifrån sig ett högljutt stön. Jag låter min tunga glida mellan hennes fuktiga läppar. Åhhh, hon smakar så gott, tänker jag. Hon forsätter låta sin tunga virvla runt där nere, men jag kan inte sluta fundera på vart du tog vägen….sedan hör jag hur du stönar till och jag förstår att du antagligen sitter och tittar på. 
Efter en stund känner jag hur någon leker med sin tunga vid mitt tajt hål. Förmodar att det är du eftersom jag fortfarande känner att hon slickar mig. Känner hur du lekar lite med ditt finger…du trycker in det försiktigt….låter det glida sakta ut och in, men helt plötsligt slutar du och jag ligger där och undrar över vad som ska komma här näst. Sen känner jag hur du trycker din hårda kuk emot mitt alldeles för tajta hål. Du trycker den sakta in och ut. Jobbar dig längre och längre in för varje gång. Jag känner hur tajt jag är och hur din hårda kuk fyller upp hela mitt lilla tajta hål. Jag kvider till. Samtidigt som du rövknullar mig känner jag att jag vill att du ska sluta, men ändå inte. Den smärtan gör mig så sjukt kåt. Du låter den glida fortare och fortare ut och in. Jag kan knappt slicka hennes fitta längre. Jag stönar högt och ljudligt. 
Hon låter däremot sin tunga jobba bara snabbare och snabbare runt min sprängfyllda klitta. Jag känner hur min ben och min underkropp börjar darra. Känner känslan hur blodet rusar ner mot min pulserande klitta. Hur den krampar av kåthet. 
– Jag kommer snart, stönar jag fram. 
Jag kan inte hålla mig längre. Denna kombination av smärta och vällust får mig att komma med en våga av darrningar och ryckningar i hela kroppen. Jag stönar till högt och ljudligt samtidigt som jag känner hur mitt tajta hål bara krampar runt din kuk. Känner hur du bara pressar den ut och in fortare och fortare. Tillslut känner jag hur din kuk bultar i mig och hur du fyller hela mitt tajta lilla hål med varm sperma….
Just love it!!!
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt