under Inlägg, Nyheter

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig. Det händer lite titt som tätt att det där fina, romantiska och fantastiskt sköna slutar med att någonting helt annat händer. Det blev helt enkelt inte riktigt som man hade tänkt sig.

Jag har flera sådana pinsamma sexhistorier att berätta om… en inträffade bara i dagarna. Och tyvärr har jag inte återhämtat mig riktigt än. Jag vet inte om det är nåt allvarligt eller ej, men mest av allt blir jag orolig av att inte veta.

Nåväl, detta hände.

zombieVi har haft barnvecka, och dessutom har vi haft vänner som sovit över, konstant haft folk hemma hos oss och både jag och min sambo var kåta utsvultna små sextörstande zombies hemma. På kvällen kom han hem tidigare från sitt kvällsarbete än vad han vanligtvis brukar göra. Både han och jag hade suktat efter varandras kroppar länge nu. Något var vi minsann tvugna att hitta på.

Han hoppar in i duschen, och under tiden fixar jag iordning sovrummet med tända ljus, plockar fram hela den stora lådan med sexleksaker, plockar fram buttpluggs, glidmedel och vibrator. Jag väljer med stor omsorg snygga sexiga underkläder och öppnar upp en ny förpackning med heta stay-ups med rosetter. Efter hans dusch kilar jag in och tar en dusch och gör mig riktigt fin. Snoffsar till mig nåt kopiöst och glädjs åt att vi äntligen ska spendera kvällen mellan varandras ben.

Vi har det fantastiskt, magiskt och underbart på alla sätt och vis. Vi plockar fram den stora buttpluggen… försöker en stund att få in den tills jag konstaterar att det faktiskt inte går. Nåväl, vi tar en modell mindre istället, vilket är bra skönt det med. Jag kommer ihåg tre gigantiska skrikande orgasmer. När jag sedan vänder mig om och han tar mig bakifrån känner jag hur äggstockarna och resten av magen krampar ihop sig. Det börjar göra lite obehagligt ont. Tänker att det bra är nåt tillfälligt och fortsätter ett tag till. Men det går inte. Hela bålen och ända upp till halsen krampar och jag börjar få svårt att andas.

Har ingen aning om vad det var som hände. Vi var ju inte ens hårdhänta… inte ens lite. Väldigt ömsinta, mjuka och väl uppvärmda och kåta. Jag har ingen aning om vad som hände, men det blev ju lite av en party pooper. I flera timmar efterår låg jag fortfarande på hans bröst och skakade och ryckte. Ont så in åt helvete gjorde det och det var som om jag hade håll i hela kroppen.

Såhär tre dagar senare har jag fortfarande ont. I morgon ska jag ta och boka tid hos läkaren för att kolla upp vad det är som händer. Väldigt märkligt minsann. På 1177 sa de att det kan hända att man får träningsverk efter en orgasm om man inte är van… Inte kunde jag säga till henne att jag är nog mycket väl van vid multippla orgasmer. Det borde inte vara problemet.

Det känns nästan lika illa som  tonåring jag blev påkommen av min mamma, med att ha sex med min dåvarande pojkvän. Det va så pinsammt att jag var högröd i ansiktet i flera år…

Hmmm… Även den där gången jag kom så hårt i en orgasm att jag började blöda näsblod. Inte helt romantiskt det heller.

Förmodligen har jag väl bara vrickat äggleden eller stukat orgasmblåsan eller nåt. Får bli lite av en paus och vila upp kroppen innan nästa äventyr igen.

/ Mina Lustar

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
swingers, dubbelmacka, sexblogg