under Inlägg

Det var bestämt sedan innan att vi skulle till Sthlm i helgen. Vi skulle möta upp en utav dina vänner på lördagskvällen och gå ut och äta och sedan gå på invigning av ett nytt ställe som skulle öppna. 

Vi kom upp till Sthlm vid 5 tiden och checkade in på hotellet där vi skulle bo. Packade upp och började göra iordning oss. När jag står där och sminkar mig kommer du in i badrummet…..dinglande med ett par svarta trosor från ditt finger. 
– Vill att du har på dig dessa ikväll, säger du.
-ok, säger jag.
Jag tar på mig trosorna med en liten gömd vibrator i och drar över min tajta klänning och till min stora förtjusning ser jag att det inte syns något igenom den. 
Vi går till restaurangen som vi har bestämt att träffa din vän på. Sätter oss vid ett utav borden. Jag sitter där ganska spänd. Vetskapen om att du kan trycka igång den när som helst gör mig så fruktansvärt upphetsad. Middagen går och mitt i allt när din vän frågar mig om hur vi träffades, så sätter du igång den. Jag rycker till och han tittar på mig lite konstigt. 
– Mår du bra, frågar han.
– Ja, försöker jag klämma fram utan att det ska höras på min röst vad som försiggår i mina trosor just då. 
Jag kan knappt koncentrera mig på vad han säger, för det ända jag tänker på är att inte komma. Strax innan vi ska gå där ifrån stänger du av vibratorn. Vi lämnar restaurangen, för att gå vidare.
Vi kommer in på den nya nattklubben och musiken dånar ur högtalarna. Vi beställer något att dricka i baren och slår oss ner. Jag frågar dig om det är ok att jag går upp och dansar och du tillåter det. Jag står där och dansar och känner hur vibratorn går igång. Den ger pulserande vibrationer till musikens basgångar. Tillslut blir det alldeles för mycket för mig och jag går ut för att ta en cigg. Jag känner att vibratorn har slutat att vibrera. Jag står där och en kille kommer fram till mig och börjar flirta. Jag står helt ofokuserad på honom och tänker bara på vart du kan vara hela tiden. När jag står där och försöker hålla uppe konversation, så hör jag dig viska i mitt öra när du går förbi.
– Lycka till!
Sedan känner jag hur vibratorn går igång. Jag kan snart knappt prata med killen längre och han tittar lite konstigt på mig. 
– Mår du verkligen bra?
– Ja, klämmer jag fram.
–  Ska bara gå och köpa nått i baren. Vill du ha nått, frågar han.
– Nej, tack det är bra för mig, säger jag. 
När han gått lutar jag mig emot staketet och jag känner att jag inte kan hålla tillbaka längre. Jag kommer  där bland alla människor. Jag tittar mig omkring och letar efter dig. Du sitter vid ett utav borden och jag går fram till dig med nedsänkt huvud. 
– Jag kunde bara inte hålla mig, säger jag lite tyst.
– Ok, du vet vad som gäller, så nog talat om detta, säger du.
Klockan är ganska mycket nu och vi beger hos hemåt. Din vän följer med oss upp för en sängfösare. Vi sitter där på hotellrummet och du ber mig ta av mig mina kläder och jag gör som du säger. 
Jag känner din väns kropp bakom mig och hur hans händer börja smeka min bröst. Han ömsom smeker och ömsom klämmer på dom. Du kommer då fram och hukar dig ner och låter din tunga leka med min klitta en stund. Du stoppar upp ett finger och pullar mig hårt. Jag stönar ljudligt. Vi går in till sängen och du ber mig suga av både dig och honom. Jag suger din hårda kuk medans jag runkar hans och sedan byter jag. Din vän lägger sig ner i sängen och jag sätter mig över honom och jag för in hans styva kuk i min våta fitta. Jag rider lite lätt upp och ner för hans hårda stake. Känner hur du pressar din hårda kuk mot mitt tajta hål. Du pressar den in och ut. Längre och längre in för varje gång. Jag stönar högt och ljudligt. Känner tillslut hur båda mina hål är fyllda till max. Känner hur din kuk pressas ut och in och jag känner hur det smärtar varje gång du pressar in den.  Samtidigt som jag känner att jag vill att du slutar, så njuter jag utav känslan av smärta. Att känna känslan utav att vara fylld i båda mina hål är sjukt skön fast samtidigt så smärtsam. Du jobbar rytmiskt in och ut. Jag stönar högre och högre. Tillslut drar både du och han ut sina kukar ur mig och du ber mig suga igen. Jag runkar ena samtidigt som jag suger av den andre. Jag byter med jämna mellanrum. Tillslut runkar jag båda bara fortare och fortare och jag känner hur era kukar börjar bulta en efter en i mina händer. Båda stönar till och jag känner hur eran sperma sprutar ut över hela mitt ansikte och ner på mina bröst. Det är sperma precis överallt. Du tittar ner på mig med ett leende på dina läppar och säger.
– Duktig flicka! Gå nu in och duscha av dig nu….
Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Zanetti07
  Svara

  Skön avslutning på kvällen?

 • Zanetti07
  Svara

  Så klart.vad trodde du?

  • Littlemisslolita
   Svara

   *skrattar* så det var duschen du menade….Hade du velat följa med mig och duscha??

 • Zanetti07
  Svara

  Trevlig bild,vad tycker du?

  • Littlemisslolita
   Svara

   Ja, väldigt trevlig bild…;-) Har dock aldrig testat att vara med två killar, men man vet ju aldrig vad som kommer hända i framtiden!!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt