under Inlägg

Du går in i duschen före mig. Du sätter på vattnet och efter en stunds porlande utav vatten, så känner jag dina händer om min kropp och du drar in mig i duschen. Känner hur det varma vattnet rinner ner för min nakna kropp. Du tittar på mig med lustfylld blick och befaller.

-Ställ dig mot väggen och sära på benen.

Jag gör som du befaller och strax därefter känner jag dina händer smeka min rumpa. Dina fingrar drar lätt över min nu så våta fitta och du stoppar in två utav dom och pullar mig hårt och fort. Jag stönar till varje gång som du stöter in dom i mig. Du drar ut dom efter en stund och stoppar in dom i min mun.

– Sug dom rena din smutsiga lilla hora, säger du med bestämd röst.

Jag suger som aldrig förr och tillslut drar du ut dom. Du trycker upp mig ytterligare lite till mot väggen med ett rejält grepp om min nacke. Jag känner hur du plötsligt pressar in ett finger i mitt tajta lilla hål och jag stönar till högljutt. Jag känner hur du pressar in det bara längre och längre, för att sedan pressa det in och ut sakta några gånger. Du ökar takten och lutar dig fram emot mig och viskar i mitt öra med kåt röst.

– Du gillar visst att bli pullad hårt i analen din lilla smutsiga slyna.  
– Mmmmhmmm…stönar jag fram.

Du fortsätter en stund till. Du ökar takten ytterligare och stöter in det fortare och fortare. Jag stönar allt ljudligare för varje gång du pressar in det igen. Du drar sedan du ut det och stoppar åter in dina fingrar i min mun. Jag suger av dina fingrar som en duktig flicka och du frågar.

– Gillar du smaken utav dig själv?
– Ja, Master, gnyr jag fram samtidigt som jag försöker suga på dina fingrar.

Du låter dina fingrar leka en stund i min mun, för att sedan drar ut dom. Du ställer dig på ner på ena knäet och särar på mina skinkor och trycker in din tungspets i min nu dyblöta fitta. Du låter den jobba in och ut ur mitt våta lilla hål. Känner hur du låter din tunga glida mellan mina våta läppar och hur du åter låter den penetrerar mig. Känner hur din tunga vandrar längs med mellangården och upp mot mitt analhål. Känner hur du lätt pressar din tunga mot mitt allt så tajta hål. Du låter den cirkulera där en stund och allt mer du låter din tunga massera mitt tajta lilla hål desto mer öppnar det upp sig och låter din tungspets glida in lite grann. Du smiskar tillslut till mig på ena skinkan och reser dig upp igen. 

– Vänd dig om och ner på knä, befaller du.

Jag gör som du befallt mig och står nu med mitt huvud framför din hårda kuk. Du tar tag i mitt hår och drar mitt huvud lätt bakåt och slår din styva kuk mot min kind och befaller.

– Gapa din lilla kuksugerska. Nu ska du allt få visa vad du går för, säger du och flinar.

Jag gapar stort och du tar tag om mitt huvud och trycker mig emot din stenhårda kuk. Du trycker ner den djupt i min hals och låter den stanna där för en stund. Jag vet att jag inte får dra mig undan utan måste stå still tills du bestämmer att jag får dra ut den. Jag vet att jag kommer att bli straffad annars. Jag står där på knä som en lydig flicka och bara väntar. Du tar tag i mitt hår igen och drar mig bort ifrån dig. Jag hulkar till när du drar ut den, för jag är än så länge inte van att ta den så djupt. Jag hinner knappt få ut den innan du trycker mitt huvud emot dig igen. Du börjar munknulla mig och jag vet att jag inte har något val. Du bestämmer och jag följer. Ingen idé att jag försöker dra mig undan för du har ett stadigt grepp om mitt huvud. Jag vet även att om jag gör detta, så kommer jag säkerligen åka på en lavett utav dig. Du ökar takten och jag känner hur jag hulkar flera gånger, men du bara fortsätter. Tillslut drar du ut den och befaller.

– Ställ dig upp. Vänd dig om och sära på benen din lilla äckel hora.

Jag reser mig sakta upp och vänder mig mot väggen. Särar på mina ben och väntar. Känner hur dina händer vandrar längs med min nakna kropp och du tar åter ett stadigt grepp om min nacke och trycker mig mot väggen och jag känner hur din stenhårda kuk trycks mot min rumpa. Jag flämtar till och i samma stund känner jag hur du trycker in den i mig med en ända stöt. Du drar ut den och stöter åter in den. Jag stönar till. Du drar ut den igen och låter den glida mellan mina våta läppar, för att sedan stöta in den hårt igen. Jag stönar till allt ljudligare. Du låter den glida in och ut ur min våta fitta sakta och retsamt till en början. Efter en stund ökar du takten och jag känner hur min rumpa slår mot dig varje gång du stöter in den. Du jobbar rytmiskt och jag stönar både högt och ljudligt. Du ökar takten än mer och jobbar allt fortare och fortare in och ut ur min tajta lilla fitta, för att efter en stund drar ut den och befalla mig.

– Ner på knä och sug min lilla slyna.

Jag går ner på knä och gapar stort. Du tar tag i mitt hår med båda dina händer och trycker in din kuk i min mun. Du låter den glida snabbt mellan min fuktiga läppar. Du ökar takten och jag känner hur din kuk börjar pulsera i min mun och jag hör hur du stönar till. Strax där efter känner jag hur din varma säd kommer i kaskader och fyller hela min mun. Jag sväljer som en duktig flicka och tittar sedan upp på dig med ett leende på mina läppar. Du möter min blick och stryker mig lätt över håret och säger.

– Duktig flicka! 

Recommended Posts
Showing 6 comments

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt