under Inlägg, Självupplevt

Trots mina höga klackar så var jag tvungen att se upp på honom, lång och muskulös. Han får mig alltid att känna mig så liten i min storlek. Jag i min lilla tighta  klänning med kort jacka och han i sina jeans med en vitt uppknäppt skjorta.

När jag vände mig om stod han lutad mot dörrposten i dörröppningen in till vardagsrummet. Ett lurigt leende lekte på hans läppar. Jag ställde ifrån mig min väska och kastade en blick på mig själv i hallspegeln. Jag var väldigt snygg denna kväll och hoppades att de skulle ge en bra utdelning från honom. Jag tog av mig jackan och tittade på honom.

Han gick mot mig med bestämda steg och hans röst sa lugn men bestämd: “Inget bråk fröken då blir det besvärligt”

Jag gjorde som han sa och i nästa sekund kände jag en hårt tag om mina armar och handleder, han drog med mig till vardagsrummet där mina händer blev fastsatta i ett rep om vardera handled ovan huvudet. Jag sparkades hårt och slog frenetiskt med händerna mot honom så länge som gick. Han drog åt repen hårt och jag kände hur det brände i hunden. Jag började på en fortsätta att göra motstånd och bli arg eftersom jag visset vad som skulle komma om en stund. Jag hatar att vara fastbunden och att förlora kontrollen. Han däremot gillar att reta mig, få mig arg och göra mig illa. Denna hat/kärlek för smärta och motstånd får mig i en bra balans. Detta är något som båda för lika mycket njutning av få och ge smärta.

Efter mina kraftiga rörelser med kroppen att komma loss hade han hunnit att binda fast mina fötter med och detta brett isär. Där ståendes exponerad i rummet med händer ovan huvudet och fötterna brett isär iförd ett tight fodral under en bh och stringtrosor och höga klackar fick jag känsla av att vara hjälplös. Vilket självklart gjorde mig ännu mer förbannad och han hade lämnat rummet. Sekunden efter smög han upp bakom mig och jag kände hans andning, kraftig och upphetsad av situationen. Han slet av mig klänningen, sedan underkläderna och nu endast naken i ett par höga skor.

Jag sa ett antal fula ord av ilska vilket bestraffades med en örfil på kinden och ett antal slag av hans hand på min rumpa som sved av behandlingen, sekunden efter träffade hans händer mina lår vilket kändes ännu mer. Pulsen rusade i min kopp av smärtan och samtidigt gav det en sådan lugnande känsla blandat med en stark frustration av att sitta fast i hans kontroll. Minuten efter kysste han mig ömt på halsen och lät händerna leka fritt, lekandes och retfull mot mitt kön. Som vid detta laget var plaskvått av upphetsningen av hela situationen. Han fortsatte att reta mig och växlade detta med hård såsom mjuka slag på min rumpan. Jag försökte gång på gång att försöka komma loss utan resultat och det värkte i handleder såsom fötter av de hårda repen. Svetten rann längs min kropp och från könet rann vätska ut av ren upphetsning.

Efter en lång stund av behandling växlandes av hårt såsom mjuka slag av hans händer på min kropp. Jag kände hans kuk tränga in hårt i min anal och brutalt. Inom loppet av några minuters hård penetration från honom och en stark orgasm från min sidan kom han hårt. Tanken av att bli tagen, hårt och brutalt fick båda parter att bli ännu kåtare på iden. Efter någon minut lossades jag från repen, svettig och tagen på ett hårt sätt som jag älskar…..

,ladda ned (1)

Hur vill ni bli tagna mina vänner och vad är det mest porriga ni vet just nu 🙂

X0X / Blackangel

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt