under Inlägg, Tankar

Wow, allting gick så himla fort, blev kontaktad och frågad om jag ville bli en del av mina lustar. Det känns verkligen som en riktig ära att bli tillfrågad att blogga här och göra ett plattformsbyte till mina lustar. Jag har ju som sagt inte bloggat så länge inom detta ämne, men mina visioner är att fortsätta utvecklas.

Just nu ska jag försöka planera in lite inlägg som ska komma upp med start från början av kommande vecka. Nu ville jag bara prova den nya plattformen och berätta som ni redan vet att jag bytt plattform. Ser fram emot att försöka ge er lite spännande inlägg och är det någonting ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna lämna en kommentar så ska jag försöka fixa det.

Puss /MsPP

Tidigare inlägg
Comments
  • Mia
    Svara

    Välkommen!
    Som trogen läsare är det alltid spännande med nya bloggare, hoppas på massa härlig snusk 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt