under Inlägg

Älskar dessa underbara gifs ..

Denna ligger i mitt favvo fack…spotta på fingret o tryck upp ett par fingrar i snäckan… finns det nå härligare än när jag står i baren.. känner en hand i midjan o någon som viskar…låt mig bjuda på en drink …

I samma stund för sig handen neråt min höft …runt min rumpa…jag ställer benen bredare i sär o gissar att det var därför mannen ville bjuda mig på en drink ..att han ville treva in sina fingrar mot min snäcka …som nu bultar av kåthet mitt i vimlet där vi står ..jag har fortf inte sett hans ansikte.

Jag tar emot min drink …en rosa pantern…helt klart en favorit .

Biter mig i läppen när jag känner hans finger tryckas in i min fitta.. så underbart .. han fingerknullar min våta .. ingen upptäcker oss där vi står …jag trevar mig efter hans byxor o känner en hård kuk innanför.. han får mig så våt av hans pullande vid baren .

Han frågar om han får bjuda mig på en till …Men att jag ska ta me den bort till dansgolvet … till höger om högtalaren i hörnet skulle jag gå.. kåt o förväntans full o rätt berusad tar jag mig bort till platsen .

Inte stått där länge förren jag känner en mans händer mot min lilla snäcka igen… han särar mina ben …lyfter upp kjolen o där i hörnet med dansgolvet fullt av folk känner jag hans kuk pressas in …jag håller emot mig mot högtalaren… ett gäng som står närmast o dansar flinar åt mig …jag gissar att dom sett vad som sker..dom täcker upp lite som en vägg… samtidigt som dom smeker varann utanpå kläderna.

Sjukt kåt är jag nu…känner hans kuk tryckas in …o ut…en kille jag inte ens vet vem det är .. han fingergnussar min klitoris samtidit…jag kan inte hålla mig …stunden ..platsen …det förbjudna…gör att jag kommer i en hård orgasm.. detta gör att han bara sekunderna efter att min lilla snäcka kramat hans kuk så hårt fyller hela mig …han kysser min nacke o lämnar platsen.

Ser hans ryggtavla gå iväg medans hans sperma rinner längs mina ben … Hur sjukt underbart som helst !

 

Har en förkärlek till att bli smekt o knullad bakifrån…

Här får Ni några till gobitar .

 

 

 

Vill Ni bjuda mig på en eller två drinkar i baren? 😉

💋💋💋

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Swede006
  Svara

  Smyger gärna upp bakom och viskar i örat en fråga om du vill ha en drink, samtidigt som jag kysser dig i nacken. Känner du putar med rumpan samtidigt som du viskar ja, ställer mig vid sidan och låter min hårda kuk tryckas mot ditt lår samtidigt som jag låter min hand smeka ner över dina skinkor, säger åt dig att beställa, min hand glider under din klänning och rar ett fast grepp i din ena skinka, särar dem och låter den glida emellan dina särade ben och passerar en diamantplugg du redan satt in, trycker på den lite innan handen fortsätter till de. Lena snäckans fuktiga läppar, ett finger glider in så lätt, pullar försiktigt samtidigt som jag skålar med dig, tar två fingrar i dig och känner att det nästan rinner om dig, drar ut dem, du vänder dig mot mig, jag tar upp handen och låter dig slicka av dem, viskar till dig att fortsättning blir det bara om du följer med mig på hotellrummet där det är fontängaranti…..
  Detta skulle jag gärna uppleva. Härligt med lite morgonfantasier.
  God Morgon Kram till dig

 • Skrivbordet
  Svara

  Alltså nu får man verkligen behärska sig och försöka vara lite koncentrerad på kontoret, inte så lätt när man läser dina inlägg 😉

 • Magnus 42 Falun
  Svara

  Jag skulle kunna tänka mig att råka stöta på dig på ett uteställe för att bjuda dig på ett par rosapantern samt tillbehör

 • Juggen77
  Svara

  Jag skulle vilja vara din egna bartender & bjuda dig på en massa rosapanter samtidigt som jag vill att du ska utföra ett par saker när jag jobbar för jag vill se dig bli kåt & göra mig kåt samtidgt:):)
  Vill även se om du är en lydig kvinna åh lyssnar eller en slyna som är olydlig :):)
  När du är kåt till bristningsgränsen tar jag in dig på ett kontor där det finns en massa leksaker för dig som jag ska använda på
  God dagens på dig finis:):)

 • https://nyfikenrosa.wordpress.com
  Svara

  Busfia låter enormt upphetsande❤

 • Kocken
  Svara

  Tack, tack!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt