under Nyheter

Nu är vår blogg äntligen uppe. Vi har skrivit en del inlägg och hållt dem för oss själva. Men igår lanserade vi den öppen på webben. Det kommer klart ta sin lilla tid att få lite följare. Vi får väl se ifall det finns fler där ute i världen som kan tänkas intressera sig för att läsa vårt vardagssnusk. Jag är mäkta imponerad av design, upplägg av bloggen. Enligt mig är den väldigt sensuell, stilfullt erotisk och med fantastisk elegant smakfull.  Tack fina älskling <3

Igår kväll blev sysselsättningen att scouta sexbloggar och sidor som rekommenderar andra sexbloggar. Vi påbörjade kvällen med att surfa nätet och skriva in oss på olika sexbloggsidor. Vi jämförde vår sida med andra liknande bloggar och diskuterade stilfulla bilder, snygga bröst och smaklösa nakenbilder. Vi skev in oss på ett par olika sidor och hoppas nu på att bli hittade av fler med liknande fantasier och värderingar. Om inte… Så lyckas vi kanske inspirera någon annan att leva ut sina drömmars vildaste fantasier.

4 1 2 3

 

naknabloggar

Lika intressant som hett väcktes min lust till sex. Det är lätt hänt när man läser andras fantasier. Ser bilder på andra par som även de väljer att dela med sig av det mest privata. Frusen som jag jämt är, passade jag på att värma upp mig med en lång varm dusch. Fräsch och ren klädde jag mig i en tunn svart tubtopps- neglige i spets. (Se inköpsanvisniningar i bildtexten) Jag bad min älskade lägga sig ner på rygg i sängen. Jag smekte längs sidan av hans kropp. Lekte med tungan långsamt, långsamt närmade mig hans skrev. Satte mig i gränsle över honom och tryckte mitt längtande våta sköte gentemot hans kuk. Med mjuka höftrullningar gned jag min längtande blomma längs hans höfter, skrev och bad honom vänligt ta av sig kalsongerna.

Ibland är tillfredsställelsen större än andra gånger att ge en angenäm oralsexbehandling. Åh vad min längtan växte för var gång jag smakade på hans hårda kuk långt bak i mitt svalg. Nu är det inte riktigt hans grej att få. Han går igång på att ge och vara den med kontroll. Så efter en stunds tagande kastade han plötsligt över mig på mage och tog mig bakifrån. Jag släppte all kontroll och njöt till fullo. Nog kan den digitala världen ibland stå för förspelet. Igår blev det blogglansering som ledde till en skön stund i sängen.

negligé

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop