under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Jag vill be om ursäkt för min inaktivitet, jag har inte träffat slynan på flera månader och allt lallar bara på i vardags tråkighet.

Jag har inte heller någon fantasi överhuvud taget vilket resulterar i att jag inte alls kommer på vad jag ska skriva.

Jag har haft mycket värk på sistonde så min lust har försvunnit, jag kör någon snabb onanistund då och då men det är inget mer än för att slappna av och få it lite stress i princip.

Jag känner mig som världens tråkigaste bloggare just nu men varesig inspiration, lust eller ork att skriva finns och jag har ju ändå inte mycket annat än våra vardagsrutiner att skriva om och det har jag redan gjort säkert 30 gånger nu.

Förlåt alla ! Snart vänder det nog !

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Illan
  Svara

  Jag gilar din bloggmen varför, why står du ut me att din slyna inte kan träffas.
  Få hade jag helt enkelt börja träffa någon annsn somkunde ses mer regelbundet.

  • JagochMinslyna
   Svara

   Han har två barn i skolålder som han har väldigt mycket samt en sjuk pappa som han tar hand om när han inte har barnen, därimellan jobbar han natt oxå så ja jag har överseende med att det är svårt att ses.

 • Jag och Min slyna
  Svara

  Han har två barn i skolålder han har väldigt mycket samt en sjuk förälder som han hjälper därimellan på det jobbar han natt oxå så jag har överseende med att tiden på hans dygn inte riktigt räcker till.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt