under Intervjuer

En öppen och ärlig intervju med ett erfaret, tryggt swingerspar på Bodycontact.com.
Här har ni ett utkast ur deras presentation:

Att vi är sexuella och nyfikna på nya upplevelser, ställen och personer har lett fram till att vi hamnat på allt från stora hotellfester, hemmafester och udda klubbar utomlands. Vi har träffat på de mest underbara människorna och i den tryggheten vi har funnit tillsammans med de så har vi råkat bli väldigt promiskuösa. Vi gillar inte att placera in oss i ett fack där vi beskriver oss som swingers, dominanta, undergivna, cuckold, cuckqueen, bisexuella etc. Vi finner oss ganska väl tillrätta i alla de rollerna vilket öppnar upp många möjligheter… Partnerbyte? Jo, det kommer ganska naturligt när vi träffar rätt människor.

sop-4Namn på bodycontact.com: SochP

Ålder han: 43

Ålder hon: 37

Läggning, mannen: Sexuell

Läggning, kvinnan: Sexuell

Hur länge har ni varit ett par? 11 år

Hur träffades ni? På nätet.

Vad söker ni primärt?
Vi söker olika upplevelser beroende på humör. Vi föredrar att gå på privata fester, men kan även få för oss att träffa par, killar och tjejer.

Vad tittar ni efter när ni söker nya partners, vad är viktigt?
Vi söker personer med hjärna och humor. Utseendet och kroppsform är inte oviktigt i sammanhanget, men är det bara snygga personer utan personlighet, så är det inte intressant. Oftast träffar vi nya bekantskaper via fester och då får man svar på alla dessa frågor, vilket kan vara svårare på BC.

Hur länge har ni varit aktiva swingers?
11 år, men med vissa avbrott på grund av att vi har fått barn.

Hur kom ni fram till att swingerslivet var något ni ville testa?
Vi kom ganska snabbt fram till att vi var sexuellt nyfikna och öppna och det ledde fram till ett besök på Par i hjärter. Efter det så har det bara rullat på…

sop-2Berätta om allra första dejten ni var på som par
Om vi undantar de första besöken på Par i hjärter så var det ett par som raggade upp oss där som introducerade oss till diverse trevligheter. De gjorde det med varsam hand och det slutade med att vi flyttade fram våra gränser till att inkludera partnerbyte samt att vi helt plötsligt blev nudister (också).

Hur har denna livsstilen påverkat er relation?
Eftersom denna livsstil hela tiden varit en del av vår relation så är det svårt att säga, men utan detta liv hade vi aldrig träffat så många härliga människor, fått nya fina vänner och sett udda ställen i Sverige och i Europa. Vi sätter alltid vår relation i första rummet och pratar väldigt mycket om allting vi gör och drömmer om att göra. Drömmarna blir oftast verklighet…

Vet era vänner, om nej, hur skulle de reagera tror ni?
Vi har varsin kompis från förr + ett par som vi umgås mycket med i “vanliga världen” som vet vad vi håller på med. I övrigt är vi ganska hemliga. Det är svårt att säga vad folk skulle säga om vi var uppriktiga och berättade alla dessa gånger vi har varit på fester, klubbar och varit på dejt med andra.

Brukar ni besöka swingerklubbar,  vilka är favoriterna, både i Sverige & utomlands?
Ja, vi har varit på Par i Hjärter, Club Adam och Eva i Norrköping, Fun4Two i Holland, Insomnia i Berlin, Cap D’agde och en klubb i London (men det besöket räknas knappt). Det är svårt att jämföra dessa klubbar eftersom Fun4Two är som att spela i Allsvenskan och klubbar vi besökt i Sverige är som att spela i gärdsgårdsserien. Insomnia är mer en fetischklubb än en swingersklubb, vi har varit där två gånger och gillar det stället skarpt. I Holland har vi varit fyra gånger och det lär bli fler..

Träffar ni även folk privat för sex, vilken är favoritkonstellationen?
Ja, som sagt, vi föredrar privata fester där folk är utvalda för att passa ihop och attraheras av varandra. Vi är riktiga kameleonter och anpassar oss snabbt och gillar det mesta. S gillar flera killar på samma gång, hon kan också tycka att det är jättehäftigt att sätta sig lite vid sidan av och titta på.

sop-3Har ni varit på någon riktigt bra, privat swingerfest, berätta gärna
Det har blivit en hel del fester på 11 år. Svårt att peka ut någon speciell, det har funnits flera mer eller mindre aktiva festarrangörer som har fixat en hel del fester under dessa år, b la KlubbParMedFlera, Eyes wide shut och Fox. Just nu känner vi inte till någon som anordnar lite större privata fester med lite större ambitioner, vi tar gärna emot tips!

Berätta om ert absolut bästa swingerminne
Spänningen med alla “första-gånger”, när vi testat en ny gräns. Första gången på klubb, första gången på riktigt bra privat fest, första gången vi hade partnerbyte etc. Insomnia är häftigt på alla sätt, skumpartyt i Cap D’agde var en häftig upplevelse som vi även skrivit om i vår dagbok på BC.

Då har vi varit på Insomnia….

Bland det sista vi såg första kvällen när vi gick hem var hur en tjej piskade skiten ur en transa. Insomnia är ett fetischställe, men ingen speciell stil. Dresscode var att inte vara vanlig. P köpte ett par läderbyxor och körde med bar överkropp och linne, S i korsett. Stilarna var blandade. Allt från fula goter till snygga tjejer i minimalt med kläder, vidare till transor, tex i poliskläder, men med den detaljen att han hade kjol och högklackat. På lördagen var det även en helt galen BDSM-show där en tjej dominerade en annan tjej med diverse leksaker, bland annat med något liknande en tigersåg men med en dildo istället för sågblad… Tjejerna var inga proffs utan väldigt exhibitionistiska. Det var verkligen en klubb med ett fullt dansgolv samt ett etage med utsikt där man kunde stå och luta sig mot ett räcke och titta ner på dansgolvet. De på dansgolvet undrade nog om det regnade i fredags, med tanke på att det var en kille som gav sin tjej fontänorgasmer i 2-litersklassen medan hon stod lutad över räcket. Vi såg inte så mycket swingersex, men det var mycket sex. Många är nog där för att visa upp sig. Det var några rader om besöket. Vi ska dit igen någon gång. 🙂 Utöver det så är Berlin en riktigt härlig stad. Framför allt Östberlin.

Berätta om ert absolut värsta swingerminne
När vi givit oss in på något och vi inte varit 100 % mentalt närvarande båda två. Det har hänt ett fåtal gånger men det har hänt att vi har lämnat fester för att det inte har känts bra där och då.

sop-5Hur hittar ni normalt andra swingers för fester & privata träffar?
På BC men främst via vänner och bekanta.

Kan ni rekommendera några bra nudiststränder, både i Sverige & utomlands, berätta gärna vad dom gör dem bra.
Eftersom vi har barn så hänger vi mycket på det officiella nakenbadet i Ågesta, det är ett helt ok familjebad. Innan barnen var vi en hel del på Kärsön, där förekommer det mycket annat än bara sol och bad. Utomlands har vi bara varit i Cap D’agde och när vi var på Rhodos letade vi upp en nudiststrand som vi besökte, den var trevlig. Nästa vecka åker vi till Valalta Resort i Kroatien och badar nakna.

Har ni någon fantasi ni inte levt ut ännu, om ja, berätta gärna om den
Vi har många fantasier, just nu förekommer det mycket tjejsex i fantasierna. Vi och en, två eller tre tjejer. Vi skulle även vilja leva ut vår BDSM-sida mer, det är svårt med ständigt närvarande barn hemma.

Föredrar ni att träffa nya partners eller värdesätter ni längre kontakter?
Vi värdesätter längre kontakter men kan även tycka att det är fint med ” ny hud”.

Vad värdesätter ni mest med swingerslivet?
Att vi träffar så många härliga roliga människor och de starka känslor vi får för varandra när vi upplever olika situationer. Det är nog svårt för en icke-swinger att förstå att se sin partner ha sex med någon annan kan trigga så mycket känslor av kärlek.

sop-1Tycker ni att det börjar bli mer accepterat att leva som swinger eller inte?
Vi har ingen uppfattning om det.

Har ni själv några goda råd till de läsare som är nyfikna på swingerslivet?
Att alltid alltid prata med varandra. Att ha ett bra, rikt sexliv tillsammans hemma och använd swingerslivet som en extra krydda. Vi pratar om det vi gjort och det vi vill göra när vi har sex vilket är riktigt upphetsande. Vi är väldigt kära i varandra och för oss är det viktigt att ha som grund men det kan ju vara olika beroende på vad man har för syfte med swingerslivet. En anledning till att vi ville svara på denna intervju var att vi ville testa hur samspelta vi är och nu när vi svarat likadant på alla frågor så är svaret klart JA!

Tidigare inlägg
Comments
  • Lovers & friends
    Svara

    Kul att läsa. Som nybörjare i detta subkultur var det inspirerande.

    Fint tack!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
INtervju med en het Swingertjej