under Inlägg

Nu är det ett tag sedan jag träffade honom men det känns som igår. Jag drömmer fortfarande om han dominans över att tillfredsställa mig.

Han skrev några vackra rader till mig på Bc och berättade även att han tidigare försökt få kontakt med mig  men att jag då inte var redo.

Första mötet vi hade var hemma hos honom.

Jag klev in innan för dörren i deras lägenhet. Direkt innanför bad han mig att klä av mig. så där stod jag i hallen, spritt språngande naken framför en främling. Blottad framför en  kille jag aldrig träffat.

Han bad mig ställa mig på knä, vilket jag gjorde. Han drog ner byxorna och blottade sin kuk. Sug! Det var vad han bad mig göra.

En konstig känsla spred sig i min kropp, kände att jag var tvungen att lyda, göra som han sa.

Jag tog tag om hans kuk, började runka honom lite först innan jag lät mina läppar sluta sig runt hans kuk.

Han njöt, tryckte sin kuk längre och längre in i min mun. Juckade så jag höll på att klökas.

När han var så där härligt hård, tog han ett tag om mitt huvud och puttade det bakåt.

Så åt mig att sluta och gå och lägga mig i sängen. Han pekade vilket håll jag skulle gå åt, sa åt mig att lägga mig på magen.

Jag la mig på magen i mitten av den stora sängen. Många tankar hann komma upp i mitt huvud.

I väntan på att han skulle komma in i rummet fick jag tillbaka den där olustiga, men pirriga känslan – vad ska hända nu.

Väntan kändas som en evighet.Jag försökte vända mig om och lägga mig på rygg men direkt hörde jag honom säga åt mig att ligga still, på mage.

Jag hörde honom i rummet, öppnade ett skåp eller liknande och strax därefter kom han till sängen.

Han ställde sig bredvid sängen, bad mig svanka och puta med röven.

En massagestav.

Den förde han mot min fitta. Vibrationerna tillsammans med spänningen gjorde mig helt galen.

Jag ville resa mig och ställa mig på alla fyra men han tvingade ner min överkropp, så där stood jag med röven i vädret, kåt som bara den.

Jag känner att det är nära för mig, vilket han troligtvis också känner av. Han tar bort dildon och plötsligt lämnar han rummet- igen

Där ligger jag, våt, kåt och så nära att komma att jag nästan blir galen.

Han kommer tillbaka en stund senare. då har jag åter igen fått tillbaka den här osäkra, pirriga känslan.

Han ställer sig vid sidan av sängen, ber mig ta hans kuk i munnen, får honom hård igen.

Återigen sluter mina läppar hans kuk, suger honom. Han kuk börjar pulsera, jag känner att det snart går gör honom… Jag älskar känslan

Han är på väg att spruta, drar ur kuken från min mun, sprutar mig i ansiktet. Med hela handen smetar han ut all sperma i mitt ansikte.

Där efter resar han sig, tar fram dildon, knullar mig med den en stund innan han lägger den åt sidan och börjar smeka mig med handen.

Han ser till så att jag ligger på rygg med benen högt. Han ligger på alla fyra, utforskar min kropp, och får mig att  känna mig osäker, blottad.

Då plötsligt kör han in två fingra i min fitta. Jag njuter, han får mig att spruta. Något som jag inte gör speciellt ofta.

Han fortsätter efter det och helt plötsligt har jag hela hans hand i mig. Det gör ont men jag samtidigt älskar jag det….

Wow! Jag älskar att bli fistad. Inget jag visste innan detta och detta  är det bästa jag upplevt… Jag spruta gång på gång.,. Sängen var helt våt när ja reste mig för att klä på mig och köra hem.………

 

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Pam
    Svara

    Men gud så sexigt! Jag blir väldigt avis på ditt möte, mannen brukad fista mig rätt ofta innan men det är väldigt längesedan nu. Måste se till att bli det igen!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt