under Intervjuer

Namn på bodycontact.com: america

Ålder han: 61

Ålder hon: 49

Läggning, mannen: hetero

Läggning, kvinnan: bi

Hur länge har ni varit ett par? ett år

Hur träffades ni?
på swingerklubb

americaVad söker ni primärt?
extra man/män till Q, extra kvinna till M

Vad tittar ni efter när ni söker nya partners, vad är viktigt?
Kemin är A & O, samt en god portion humor skadar inte. Avslappnad inställning till swingerlivet, öppet sinne. Kravlöst och respektfullhet.

Hur länge har ni varit aktiva swingers?
Mannen 9 år, kvinnan cirka 5 år

Hur kom ni fram till att swingerslivet var något ni ville testa?
Mannen: Ren tillfällighet, men samtidigt baserat på genuin nyfikenhet. Inspirerad av dåvarande flickvän som “hotat” gå på swingerklubb med annan man, vilket aldrig hände, och mig veterligen har hon varken förr eller senare satt sin fot i miljön.
Kvinnan: Uppmanad av god vän att testa eftersom sexdriften är osedvanligt hög och hon då var singel och sökte kravlös sex.

Berätta om allra första dejten ni var på som par
Mycket odramatiskt eftersom det som kan kallas första dejt var efter att ha varit swingerkompisar i klubbmiljön en längre tid. Dejten var enbart en middag, inget sex.

Hur har denna livsstilen påverkat er relation?
Starkare känslor för varandra. Mycket avslappnad inställning till sex tillsammans, inga initiala överdrivna förväntningar eller frågetecken över huvud taget eftersom vi som sexpartners kände varandra mycket väl redan innan.

Vet era vänner, om nej, hur skulle de reagera tror ni?
Mannen: Nej, enbart två tjejkompisar.
Kvinnan: Ett fåtal.

Brukar ni besöka swingerklubbar, om ja, vilka är favoriterna, både i Sverige & utomlands?
Swingerklubb är en del av vår vardag. Minst en gång/vecka på lokala klubben här i stan. Gärna besök på klubbar i andra orter, andra länder.
Favorit: hemmaklubben Elixir de Fuego, Palma de Mallorca. Övriga: Cityswingers i Köpenhamn, klubbarna i Madrid, Alicante och Sevilla, samt alla tänkbara varianter i Playa de Ingles/Maspalomas, Gran Canaria.

Har ni några kinks ni vill berätta om?
Lätt SM för henne, dubbelt blowjob för honom. Ingetdera känns dock speciellt kinky…
Polyamor är mannens eget kink, inte helt otänkbart med tanke på singelkvinna som finns i närmaste bekantskapskretsen.

Vad har ni för tabun?
De vanliga. Barn, avföring, urin, blod

Berätta om ert absolut bästa swingerminne
Kvinnan: med 3 mycket erfarna manliga swingers på klubb i Madrid, mycket respekt, total njutning, vilket det gärna blir när mannen/männen har en osjälvisk inställning till den sexuella aktiviteten, dvs fullt fokus på kvinnans njutning.
Mannen: En månad som singel på swinger-hotell i USA är ett oslagbart swingerminne. Vistelsen var kombinerad med en del jobb, med hotellet som bas. Nya kåta gäster varje dag, fest varje kväll.

Berätta om ert absolut värsta swingerminne
Kvinnan: Det får bli den situationen som tyvärr inträffar ibland, att det blir för många män samtidigt. Har det bra med två extramän, plus partnern, men det går inte att stoppa ytterligare inblandning från 2-3 mån. Händer överallt. Inget fokus. Rörigt.
Mannen: 1) Rent allmänt, när nerverna inte är med och prestationen blir svag, situationer när hjärnan vill mer än kroppen. 2) När enbart kåthet, inte känslan, styr. Exempel: väljer att ha sex med en kvinna som jag egentligen inte finner attraktiv eller ens intressant enbart för att hon ska ge mig utlösning. Efteråt en känsla av att det hade varit mycket bättre att ta hand om detta helt på egen hand.
Tillsammans: se kvinnans svar.

Hur hittar ni normalt andra swingers för fester & privata träffar?
Träffas inte privat, enbart på swingerklubb.

Kan ni rekommendera några bra nudiststränder, både i Sverige & utomlands, berätta gärna vad som gör dem bra.
Es Trenc, Mallorca – bra nudistområde mitt på stranden. Tyvärr få möjligheter till strandsex p g a för många singelmän.
Playa Muro, Mallorca – senaste favoriten. Någon kilometer norr om Can Picafort, mitt i Alcudia-bukten, dvs kan stranden med lite god vilja kallas södra Alcudia-stranden. Ännu inget strandsex där.

Har ni någon fantasi ni inte levt ut ännu, om ja, berätta gärna om den
Swingervecka på semester med andra, Cap d’ Agde eller Maspalomas.

Vad värdesätter ni mest med swingerslivet?
Spänningen och njutningen. Plus att klubbmiljön, på klubben där vi både är stammisar och VIP, är mycket avslappnande. Det är där vi varvar ner efter arbetsveckan och glömmer vardagsplikterna.

Tycker ni att det börjar bli mer accepterat att leva som swinger eller inte?
Nej, ser inga sådana tecken.

Har ni själv några goda råd till de läsare som är nyfikna på swingerslivet?
Här skulle vi kunna skriva en mindre avhandling.
Viktigast: Glömma alla fördomar och föreställningar om obligatorisk gruppsex. Många tror att swingerklubb betyder att x antal par/singlar träffas för att på en given signal kasta sig i en stor ormgrupp och knulla som kaniner tillsammans. Alla samtidigt och med alla.
Det känns som om framförallt svenska swingers se denna livsstil som ett “måste” att ha sex med andra, byta partners o s v och då helst under organiserade former, typ tema.
För svenskar som är nyfikna: besök en klubb i Danmark, välj gärna en dag/kväll då det är tydligt inriktat på par. Gå dit utan krav, observera, lyssna och lär.
Ta gärna en drink, men bli inte berusad. Vi ser alldeles för många komma i onödiga diskussioner p g a för stort alkoholintag.
Var överens om gränserna för vad ni görtillsammans/på egen hand FÖRE besöket på en swingerklubb. Jag lovar att det ändå kommer att uppstå situationer som ger anledning till diskussioner. Prata om dessa situationer direkt! Meningen är ju att upplevelserna ska stärka er relation, inte tvärtom.
Var medveten om att det på alla kontaktsajter vimlar av fejkprofiler. Från de totalfejkade till de som visserligen nog är äkta men som aldrig kommer att visa sig i verkliga livet. De senare är bara ute efter spänning på distans. Se till att få kontakt med swingers som är äkta.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt