under Bondage & BDSM, Drömmar, Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Sitter och fantiserar för glatta livet, jag har speciellt en utmärkande fantasi som handlar om att bjuda in ännu en man till vår lek, inte för min skull utan för hans, han är inte bisexuell men vi tänder på det som kallas “forced bi”

I min perfekta fantasi så suger min slyna av en annan man medans jag tar honom hårt med strapon, han suger djupt och duktigt för att jag sedan ska byta plats med mannen så han knullar honom medans jag får min strapon avsugen innan han är redo att komma, jag förnedrar min slyna med ord som att han nog egentligen är homosexuell innerstinne bara att han inte insett det, att han stönar som den slynflicka han är och liknande och sedan får den andra mannen knulla mig medan min kära slyna låst får sitta och titta på innan det är dags för honom att ta hans sats i munnen och svälja.

wp-1465283208596.jpg

wp-1465283195786.jpg

Andra fantasier jag har är nya sätt jag kan knulla honom med min nya strapon, innan har dat varit att han sugit lite och sedan ridit mig innan jag tafatt tagit honom bakifrån, det har varit svårt då vi bara haft en ihålig strapon med elastiska remmar så den har varit allt annat än stabil, den nya är ju en stabil sele för mig som är lite större som sitter bra och inte är elastisk och dessutom en dildo som är i bra storlek och stabil den med, jag hittade en gif bild på en man som suger där hon håller en spegel så han ser, den kommer här nere, den gjorde mig kåt, tä k att han får se sig själv i en av de mest perversa stunder han kan tänka sig, jag tror även jag kan få till en bra vinkel med spegel så han ser den djupt i hans kåta slynhål.

Jag vill även prova att stå upp och knulla honom, han kommer få stå väldigt bredbent dock eftersom jag är ca 8-10cm kortare men det har han ju gjort förr eller huka sig lite, det har ju fungerat för honom att komma in så i mig så varför skulle det inte gå för mig ??

Jag vill även prova att ta honom liggande på sidan samt liggande på rygg med en kudde under höften och benen uppdragna,något som inte fungerade med den gamla.

wp-1465283188896.jpg

wp-1465283202523.gif

Vi pysslar ju även endel med wet, att jag kissar på honom och i hans mun så han får svälja, alltid nakna på mitt badrumsgolv, en ny gemensam fantasi är att han ska klä på sig för att åka innan jag kissar över hela honom så han får åka sin 1,5 timmes resa doftande av urin,jag har gått vidare i tanken att han ska bära klänning stayups trosor och bh när det händer också, vi har även fantiserar tillsammans att jag ska följa med honom ut till bilen och ta alla hans kläder utom trosorna innan han får åka så får han hoppas han har bensin och inte blir stoppad.

wp-1465283215522.jpg

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Marti
  Svara

  Herlig lesning, liker selv å bli tatt bakfra av min fru. Spennende med en man med i leken.

 • Marti
  Svara

  Ta gjerne kontakt. Vi har nok mye av de samme “behovene” og tenner på det samme

 • JagochMinslyna
  Svara

  Härligt att du gillar att bli tagen av din fru 🙂

 • Mickeman
  Svara

  Ställer gärna upp på Detta.

 • Anonym
  Svara

  Jeg var først

 • Marti
  Svara

  Det var marti som kommenterte over her

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt