under Bilder på oss, Inlägg

bondage-1Han köpte med sig rep hem. Grovt ordentligt tvinnat rep. Vanligtvis används det till båtar till sjöss. Jag kommer hem och ser den stora tunga högen av rep liggandes på sängkanten. Det kittlar till inom mig. Hela helgen har jag gått runt och varit sexuellt frustrerad. Vi träffade vår flickvän i helgen, men hon mådde inte så bra just nu. Så inte så mycket vilt sex. Lite…. men inte så mycket som en så uppkåtad liten frustrerad kvinna som jag behövde. Jisses… jag gick på IKEA och stroppade runt i min klänning i fredags. Redo för äventyr i mitt sexiga victoria secret set, stayups och absolut inga trosor. Slätrakad. Med endast snuskiga tankar… Hela helgen frustrerad och våt.

I bubbelpoolen smekte hon mig försiktigt och trevande under bikinitrosan. Men eftersom vi var i en offentlig anläggning kunde vi inte fortsätta. Även om hela min kropp ville det. I duschen slickade hon mig… intensivt men kort. Vi blev avbrutna av flera spagäster…

Fattar ni nivån av sexuell frustration i denna lilla kropp. Jag kände att jag behövde tyglas. Jag kände att jag behövde smisk och besudlas riktigt ordentligt. Jag var redo för en ordentlig urladdning.

Jag bad honom att binda mig, ordentligt. Det blev första gången med rep för mig. Han började ta på mig i soffan. Smekte mig under min klänning. Fingrade mig försiktigt, sedan allt mer intensivt. Jag älskar hans fingrar. De är helt fantastiska. Varma, grova, släta och med perfekt precision. Han fick mig att komma två gången varav en gång sprutade jag. Jag grep tag om hans hårda lem och slickade den väl. Jag vädjade snällt om jag fick gå och byta om till mina “fina” underkäder. En spetsoutfit som visar betydligt mycket mer hud än spets.

Inne i sovrummet band han för mina ögon med en ögonbindel. Band fast mina handleder bakom ryggen. Drog repet mellan mina skinkor och band fast varje ben i knävecken. Jag satt totalt fast utan möjlighet att rubba mig. Varje gång jag försökte röra mig sved banden längs mina fastspända kroppsdelar och smärtan fick mig att bli än mer uppeldad. Han placerade wanden (modell väldigt star vibrator) vid min klitoris. Höjde intensiteten på vibrationerna stegvis.

Alla mina sinnen stod på helspänn. En smekning längs ryggraden kändes 10 ggr starkare än det vanligtvis gör. Eftersom jag inte kunde komma loss, kopplade jag bort alla prestationskrav och funderingar på vad jag skulle kunna ta mig till. Eftersom mina ögon var förbundna kunde jag inte bry mig om magen korvade sig eller mina bröst hoppat ur min bh. Alla prestationstankar var som bortblåsta. Jag kunde bara vara helt och 100 % närvarande i mitt nuvarande fastbundna tillstånd.

Wanden vibrerade hårdare och hårdare, jag kände hur en våg av orgasmer sköljde över mig och jag njöt för fullt. Orgasm efter orgasm skakade genom min kropp. Han tog bort wanden och lät mig återhämta mig i några sekunder innan han började att  smeka mig med sina fantastiska fingrar samtidigt som han smörjde in min stjärt och förde försiktigt in någonting hårt. Märkte senare ett det var en av våra diamatbeklädda buttpluggs. Jag stönade av välbehag.

Han vände på mig och förde in sin kuk in i min mun. Jag slickade och smekte så gott jag kunde. Åh det smakade så gott. Slutligen vände han över mig på sidan och förde in sin hårda lem i mig. Hela jag krampade fortfarande från tidigare orgasmer. Rytmiskt stötte han i mig tills vi båda kom i en skön orgasm.

Totalt utmattad låg jag kvar och skälvde tills mina rep bands upp.

Glad, lyckig, tillfredställd och kär kröp jag upp i hans famn och kelade. Jag konstaterade tydligt och klart att det här var nåt jag verkligen gillar och vill ha mer av.bondage-2bondage-3

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt