under Erotiska lekar, Produkttester, Självupplevt, Våra hemligheter

Länge har vi fantiserat om att leka i det offentliga rummet bland folk som inte har en aning om vad som pågår. För ett tag sedan fick vi en spännande liten trosvibrator från sexleksaksoutlet som vi väntat på att få ett bra tillfälle att prova. Så när vi nu är i Malmö så kan vi inte hålla oss längre. Efter att ha varit ute och ätit en bit mat så tänkte vi gå ut och ta några drinkar på lilla torg denna lördagskväll. Midnattskvinnan placerar den lilla vibratorn i sina trosor och drar upp dom så att vibratorn hamnar på klitoris med läpparna var sida om. Midnattsmannen spänner på armbandet, som ser ut som vilket klockarmband som helst, innan vi ger oss ut i vimlet.

När vi kommer fram till Lilla Torg är det ett vimmel av mänskor som rör sig mellan krogarna. Vi går rakt över torget för att gå in på La Grappa, men när vi är mitt på torget så kan inte midnattsmannen låta bli att prova leksaken samtidigt som han går snett bakom midnattskvinnan. Han trycker på armbandet som slår på vibrator som ligger pressad mot midnattskvinnans fuktiga mus. Reaktionen när vibratorn slås på utan förvarning för midnattskvinnan låter sig inte vänta! Midnattskvinnan blir så överraskad av vibratorn att hon tar ett snedsteg och nästan står på huvudet, om inte midnattsmannen hade varit snabb nog att fånga henne. Midnattskvinnan blänger lite surt på midnattsmannen när hon hämtat sig.
-Du kan ju inte bara slå på utan att förvarna, fräser hon med blandade känslor av njutning och upprördhet. Vi går in och beställer lite drinkar på Grappa och sätter oss vid ett barbord. Midnattsmannen slår på vibratorn igen och roar sig lite med att bläddra mellan vibrationsprogrammen.  Ibland stelnar midnattskvinnan till som ett tydligt tecken på att midnattsmannen hittat ett bra program. Allt eftersom lusten stiger så blir vi också mer sugna på att få sällskap och snart sitter vi båda med mobilerna i hand och swipar på tinder för att se om det finns några roliga och fria tjejer i närheten. Vi blir dock allt för kåta under tiden vi fantiserar om sällskap för kvällen samtidigt som midnattskvinnans underliv dansar till musiken med hjälp av vibratorn, och vi konstaterar att vi helt enkelt inte står ut på att vänta efter svar från någon Malmötjej.

Så vi dricker upp våra drinkar och där efter skyndar vi till vårt hotellrum. Vi kastar av oss kläderna och så fort vi är nakna slänger vi oss på sängen med de vita väl strukna lakanen och midnattsmannen tränger omedelbart in i midnattskvinnans drypande våta fitta. Sexet blir hårt med en gång och smackandet från våra kroppar när dom möts i varje stöt måste ha eka långt ut i korridoren tillsammans med midnattskvinnans tjutande stön. Efter diverse ställningar och orgasmer från midnattskvinnans sida så får även midnattsmannen nå sin klimax och tömmer sig djupt inne i midnattskvinnans rödknullade och svullna sköte. Midnattsmannen rullar av och vi pustar ut tillsammans samtidigt som den vita saven sakta börjar sippra ut ur midnattskvinnan mus.

Glöm inte att om ni väljer att köpa denna eller någon annan leksak hos sexleksaksoutlet.se och använd vår rabattkod midnattsparet10 så får ni 10% rabatt även på redan nedsatta priser, för att köpa massa härliga leksaker att njuta av ensam eller tillsammans i höst!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • marge
    Svara

    bra idé! var är bättre att beställa? kanske på amazon.com?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexleksaker365.se