under Inlägg

Inlägget är del 2, vill du läsa från början ska du först läsa inlägg 1.

Vi kliver in i sovrummet.

Som består av en stor dubbelsäng.

Stora panoramafönster med utsikt ut över staden. Det är eftermiddag och solen gassar för fullt. 
Min man har en idé, som han vill prova. Han vill att jag tar hand om henne en stund. Han sätter sig ner och ser på. 

Fröken Leende ligger nu fastbunden i sängen. Hon har både hand och fotbojor. Hon har fått en ögonbindel och försöker ivrigt lyssna sig till vad som kommer härnäst.  Hon ligger på rygg i sängen med benen brett isär. Hon är vacker, kåt och förväntansfull.  Jag känner mig som om jag är på djupt vatten. Hon har önskemål om BDSM inslag.

Alla leksaker ligger utspridda på en stor fotpall vid sängens fotända. Jag känner att jag famlar. Jag vet ju vad jag gillar, men hur tar jag reda på vad hon gillar?  Jag börjar med att smeka henne. försiktigt över hela kroppen. Hon stönar av välbehag. Jag tar en taggig liten hjulsak… en Wartenberg wheel och leker med henne. Drar den längs insida av hennes lår. Hon rycker till. Öronen spetsas. Jag smeker  och rullar om vart annat. Hon stönar. Hon gillar det. 

Min man räcker mig paddeln. Jag flinar till. 

Men något händer inom mig när jag ska ge henne smisk. Jag vill, hon vill, han vill men jag kan bara inte. Jag försöker att slå henne, men det blir ett par väldigt tafatta daskningar.  Jag börjar fnittra för mig själv.  Här och nu, lärde jag mig precis att jag inte kan använda våld. Inte ens när jag vet att hon ber om det. Det bara går inte.  Så min man hjälper mig. 

Jag leker med hennes fantastiska blygdläppar. Låter tungan leka med hennes klitta.  Min man och jag turas om. Han mer dominant. Och jag mer omhändertagande.  Vi är ett bra team. Hennes lår blir härligt rosa av smisket.  Hon är så kåt och skriker rent av av välbehag.  Vi låter dock inte henne få komma riktigt än.  Varje gång hon är nära att komma, drar vi oss undan och låter henne komma ner lite i varv, innan hon blir omhändertagen igen. 

Energin i rummet stiger.  Leken är i full gång.  Vi har med oss en resväska full med leksaker. Det ligger dildos, spreaders, kondomer, glidmedel, vibratorer och underkläder överallt. Det ser helt surrealistiskt ut. 
Fröken Leende är så otroligt sexig. Hon kråmar sig och har svårt för att ligga still. Så jag för upp mina fingrar i hennes plaskvåta fitta och pullar henne hårt. Det dröjer inte länge innan hon sprutar av välbehag. 

Jag sätter mig på hennes ansikte och hon får i blindo slicka mig en stund. Jag är kåt och gillar det här. Jösses vad sexigt det är.  Min man tittar på bältet med en strapon. Klart vi ska leka med den, flinar jag. Så under tiden som jag tar på mig en dubbelhövdad dildo. Där ena dildon går in i mig och andra står rakt ut som en stor kuk. Under tiden släpper min man loss Fröken Leende från hennes bojor i sängen. Hon har fortfarande ögonbindel och ber ombedd att ställa sig på  alla fyra.  Min man knullar henne lite under tiden. Mest för att han inte kan hålla sig. 

Jag går fram till sängkanten… men upptäcker ännu ett bekymmer.  Jag är för kort! 😀 Hade behövt en pall för att nå upp. Även om jag ber henne svanka så går det inte… Så hon får lägga sig på rygg igen, precis i sängkanten.  Vi sätter på vibratorn så både hon och jag har vibrerande löskukar i oss samtidigt.  Min man blir avsugen under tiden.  Vi sliter av maskerna och leker alla tre. Turas om att slicka, smaka, suga och knulla. Från och till i flera timmar håller vi på.

Givetvis med lite paus för bubbel och väskeintag emellanåt. Men oj vad vi ligger.  Det är så roligt. Vi leker och utforskar tillsammans.  Vid ett skede provar hon att fista mig.  Det är så svårt att skriva en sammanfattning av så mycket sex, för alla akter blir ihopblandade. Lite som våra lemmar, kyssar och orgasmer. 

Multipla orgasmer senare tar vi oss ner i hotellrestaurangen och beställer mat. Vi är alla vrålhungriga. Men mår så bra.  Jag och maken ska ju gå på konsert, på Ullevi och se Rammstein.  Hon tar en stund med en kompis på stan, under tiden. Men får nyckel till hotellet. Så när vi väl har roat oss med världens eldshow och musik konsert… då möter vi upp henne igen. 

Någon gång på natten tar vi ändå en paus och somnar i varandras armar.  Men på morgonen passar vi på med lite morgonsex igen, innan frukost.  Ni kan förstå vilket stort leende vi alla tre hade på läpparna, efter ett så intensivt dygn.  Underbart att få pippa som tokiga kaniner. Vi knullade som om det inte fanns en morgondag. Men sedan var det dags att ta adjö och ta sig tillbaka till sitt familjeliv med barn och åtagande igen. 

Vi lever ett liv av kontraster. Underbart och gör definitivt att jag känner mig mer levande igen efter sommaren. 

/ Hon i Mina Lustar 

 

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt