under Inlägg, Sexmöten

729x90

Wow vilket par! Kvällen blev lyckad, och med två små fåniga leenden sitter vi återigen på tåget hem.

Vilka fantastiska människor och helt underbara på alla sätt och vis. Kvällen var lycka1d. Stämningen öppen och tillåtande även om vi försiktigt och trevande lärde känna varandra på spända och nervösa ben lyckades vi sluta kvällen i samma säng.

Såhär när man träffar ett nytt par handlar det om att så många delmoment ska klicka och stämma. Eftersom det finns så mycket som kan gå fel, var vi ytterst försiktiga. Jag tror att de upplevde ungefär samma sak. Att försöka känna in varandra och alla olika känslor, intryck och blickar. Man vill ju verkligen inte göra några övertramp eller förnärma någon.

Jag hoppar verkligen att de vill träffa oss igen, för jag känner absolut att detta är ett par jag vill spendera mer tid ihop med. Så enkla personer att umgås med. Vi pratade, pratade och pratade och plötsligt var klockan långt in på natten. Vi kunde stanna upp i de mest intima stunder och skratta ihop och ändå lyckades det hetta till riktigt ordentligt. Första dejtens sex är sällan bäst, men jag ser att det finns absolut massor av möjlighet till heta träffar och “chans till romans”.

/

Mina Lustar

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Oscar
  Svara

  Grattis till er!! Mer än måttligt avundsjuk på er som inte bara vill och vågar båda två utan dessutom har turen att finna någon ni klickar med.

  • MinaLustar
   Svara

   Ja, vi har det för bra, det är helt sant, men det finns massa sköna sexiga kvinnor med öppet sinne därute har vi märkt!
   Bara att leta på rätt ställe.

   • Oscar
    Svara

    Jag har redan hittat kvinnan i mitt liv som jag älskar över allt annat! Tyvärr är hon inte intresserad av att dela mig med andra 🙁

 • Pinkbender
  Svara

  Visst e de härligt när man väl hittar några de funkar super bra med på alla plan. GRATTIS dom e få o ni hittade ett 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt