under Inlägg

Nu när jag äntligen börjat blogga igen efter flera års tystnad så kunde jag ju inte låta bli att se om det fanns några spår kvar av mig på webben, och det fanns det minnsann!

Trillade över några gamla noveller som jag skrivit om mina tidigare sexäventyr på sexiganoveller.se

Den här gamla godingen väckte många härliga minnen och känner att den är värd att dela på nytt!

Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gjorde (ja, det är en true story 😉 )

—————————————————————————————————————————————————-

Planeringen för den här vinterns resa till fjällen med jobbet är i full fart och jag har såklart signat upp mig på att följa med. Mitt i allt så börjar jag minnas stunder från min första fjällenresa med jobbet och jag kan inte låta bli att le av välbehag. Det här är ett minne som jag MÅSTE dela med mig av till er 😉

—————————————————————————————————————————————————-

Jag kom tillbaka till stugan vi hade hyrt, helt slut efter en dag i backen. Jag och två kollegor (David och Oscar) hade hållt ihop ute i snön och vi åkte snowboard alla tre. Då jag inte hade åkt på flera år så kände jag att åkningen verkligen tog i kroppen och viste att jag skulle vakna upp dagen efter med en sjujävla träningsvärk. Men det fick det vara värt. Jag slipper i alla fall vakna upp med ett stort skrapsår över halva kroppen som Oscar tyvärr drog på sig efter ett hemskt fall i backen. Tack och lov blev det inga brutna ben i alla fall och pluntan med jäger var nära till hands för att trösta honom lite.

Jag tog av mig alla kläder och gick in i badrummet för att ta en efterlängtad dusch. Någon i sällskapet hade nyligen dragit igång bastun. Ett bra intiativ. Det skulle bli skönt att koppla av i bastun med en öl sen efter middagen.

Jag stod länge i duschen och lät det varma vattnet strila ner över min ömmande och nedkylda kropp. Sakta men säkert började jag känna mig som en människa igen men jag klev inte ut ur duschen förrän en av mina kollegor bankade på dörren och sa att maten snart var klar.

Jag torkade mig och drog på mig lite festligsre kläder inför middagen. En kvinnlig kollega var rar och hjälpte mig med håret. Jag målade på mig stridsmasken, also known as sminket och gick ut till köket där maten precis dukats fram på bordet. Jag satte mig ner på en av de få lediga stolarna och väntade in de sista eftersläntande kollegorna innan vi alla högg in och njöt av den goda maten.

Mätta och glada efter maten och lagom onyktra så bestämde en del av oss för att bege oss till afterski baren, de äldre i sällskapet stannade hemma för att basta.

På vägen gick jag bredvid Oscar som berättade för mig att en av våra medelålders kollegor (Robert) hade varit på honom under middagen och frågat om Osckar inte skulle lägga in en stöt på mig under kvällen. Vi båda skrattade. Nog för att vi var jämngamla och båda var singlar men ändå, vi stod alldeles för nära varrandra både på jobbet och privat för att börja krångla till relationen. När skrattet började dö ut hämtade sig Oscar och sa:

– Bara så du vet så planerar han att själv lägga in en stöt på dig under kvällen. Consider this a heads up.

Jag skrattade bara igen och svarade:

– Ja vi får väll se vad kvällen har att erbjuda, you never know. Men tack för varningen.

Afterskin var jätte rolig och precis som Oscar hade sagt så försökte Robert flirta kraftigt med mig och han bjöd mig på drinkar hela kvällen. Jag tackade såklart och flirtade tillbaka litegrann. Under kvällen såg jag att även David hade fått ett ragg, dock tycktes han inte vara särskillt glad över det och när han äntligen lyckades smita ifrån henne för ett ögonblick så viskade han i mitt öra:

– Hjälp mig! Jag blir fan inte av med henne!

Skadeglad som jag är så skrattade jag bara åt honom och retades lite lätt med honom under kvällen. Det var väldigt roande att se denna unga kvinnas klumsiga och envisa framstötar och hur David försökte fly undan henne. Konstigt nog så blev det ändå så att hon följde med oss tillbaka till stugan när krogen stängde. Jag tror mer att det berodde på att hon helt enkelt bara följde med strömmen än att hon faktiskt hade fått en inbjudan.

Väl framme i stugan så fortsatte festen. De äldre i sällskapet som hade stannat hemma hade redan gått och lagt sig i stugan under men de hade lämnat bastun på. Den såg väldigt inbjudande ut så jag, Oscar och David drog av oss kläderna och hoppade in i bastun med en varsin öl i handen. Efter en stund kom även Robert in i värmen. Jag misstänker att han kom in mer för att han var sugen på mig än på själva bastandet. Vi alla tog ännu en öl men när den var slut kände jag att jag behövde svalka mig lite. För att retas lite med Oscar sparkade jag lite lätt på honom med foten och frågade om han inte ville duscha med mig. Han skrattade men tackade artigt nej.

– Jag kan duscha med dig. Hörde vi plötsligt Robert säga. Jag blev lite chockad och undrade vart han hade funnit detta mod, möjligen i alkoholen, men jag hämtade mig fort, firade av ett leende och sa:

– Dåså, kom då. Och med ett sista blink med ögat gick jag ut ur bastun.

Jag lät handduken falla till marken, mycket väl medveten om att de fortfarande kunde se mig från bastun igenom glasdörren, innan jag gick in i duschen och slog på vattnet. En kort stund senare kom även Robert ut ur bastun. Han stod och vred på sig lite nervöst samtidigt som han betraktade min kropp genom duschens glasväggar. Han var uppenbart osäker på vad han skulle göra härnäst, troligen osäker på om jag menat allvar. Då jag kände att han hade kampats tillräckligt länge med sina känslor vände jag mig mot honom och sa:

– Kommer du, eller har du ångrat dig?

Han sken upp och la ifrån sig handuken på en stol i närheten innan han med bestämda steg klev fram till duschen, öppnade dörrarna och trängde sig in bredvid mig under vattenstålen. Jag fortsatte att duscha precis som normalt, smått sneglandes på hans kropp. Med ett nöjt litet leende kunde jag se hur hans kuk blev stenhård medans han smått genant betraktade min nakna kropp som var tätt tryckt intill hans. När han såg att jag tittade på hans stånd blev han lite röd om kinderna och sa:

– Ja, det är lite svårt att inte bli hård när man tittar på en sån snygg tjej som dig.

– Det hoppas jag. Jag hade ju blivit väldigt besviken om den hade varit slak just nu.

– Det är det ingen chans att den skulle vara. Du är ju superhet.

Jag skrattade lätt.

– Ja vad säger man, tack för komplimangen. Svarade jag, sedan vände jag mig om och började skölja ur shampoot i håret.

När jag var klar trängde jag mig ut ur duschen och lämnade honom där med sin hårda kuk. Jag tackade för sällskapet och med ett sista flirtigt leende gick jag tillbaka in i bastun där Oscar och David satt ich fnissade.

– Vi kunde höra ALLT. Mimade Oscar.

– ”Tack för komplimangen”, viskade David fram mellan fnissningarna.

– Ä, va snälla nu, blev mitt enda svar och jag gav dem ett varsitt lätt slag på armen.

Efter en stund kom Robert in i bastun igen, knallröd om kinderna ich uppenbart generad, men samtidigt fast besluten att inte ge upp. Han hade verkligen siktat in sig på mig ikväll och han ville ha mer än bara en dusch. Jag bet mig i underläppen och log mot honom, sen knäckte jag en till öl.

Oscar och David började prata och jag och Robert lyssnade med ett spelat intresse till deras diskussion. Men efter drugt 20 minuter bestämde sig dem båda för att det fick räcka med bastningen för idag och de klev ut. Innan Oscar stängde dörren bakom sig avfyrade han ett hånfullt leende mot mig. Jag brydde mig inte om honom. Jag var mest road av hela situationen.

– Så, har ståndet lagt sig än? Frågade jag ogenerat.

– Nja, inte riktigt. Svarade Robert.

– Nämen, då måste vi ju se till att få upp det igen. Svarade jag och flyttade mig närmare honom.

Jag la en hand på hans lår och lät den sakta men bestämt glida in under hans handduk och upp till hans skrev. Jag smekte honom lätt över kukskaftet och vips så var han stenhård igen. Jag drog försiktigt ner hans förhud. Ett uttryck av chock blandat med euforisk lycka spred sig över hans ansikte, och jag som verkligen njuter av ögonblicket då en man inser vad som är på väg att hända fast han knappt kan tro att det är sant, började faktiskt bli lite våt. Jag började runka av honom där han satt och han började genast stöna. Det dröjde inte länge förrän han visade med hela sitt kroppspråk att han var nära på att komma. I ett desperat försök att dra ut på det hela så böjde han sig fram och försökte kyssa mig.

– Å nej. Sa jag och släppte taget om hans kuk. Det är inte där jag vill ha dina kyssar. Jag reste mig upp och satte mig ner på ett bänkplan högre upp i bastun, precis framför honom och särade på mina ben så att han fick en ordentlig syn över min rakade, unga fitta. Med en nick ner mot min blottade mus sa jag: Där vill jag ha dom.

Han såg på mig med en form av beundran över att jag var så öppen och ogenerad, sedan böjde han sig fram och började slicka mig. Jag stönade nöjt, la en hand på hans huvud och sköt fram min fitta lite mer så att han verkligen kunde begrava sitt ansikte i mig och slicka i sig mina safter. Han var faktiskt en riktigt duktig fittslickare och jag böjde huvudet bakåt, blundade och njöt i fulla drag.

Plötsligt öppnades dörren till bastun och Davids ragg eller vad man ska kalla henne klev in utan att se sig för. Jag såg upp, forfarande med Roberts huvud mellan mina ben, och mötte hennes blick med ett frågande men även inbjudande ansiktsuttryck. Hon såg in i mina ögon, sen gled hennes blick ner över mina nakna bröst och slutligen till Roberts bakhuvud där han satt och jobbade. Hennes kinder blev blossande röda och hon gjorde en hastig ansats att gå ut igen samtidigt som hon viskade fram en ursäkt för att hon störde.

– Det är ingen fara, sa jag fort. Sedan fortsatte jag: Han är faktiskt ganska duktig, du borde absolut prova.

Hon frös till i steget med handen vilandes på dörrhandtaget. Hon såg försiktogt och blygt upp på mig igen där jag satt.

– Är det på riktigt? frågade hon med en försiktig röst.

– Klart det är. Kom upp hit och sätt dig så ska du få känna hur duktig han är. Sa jag med ett leende och klappade Robert lätt på huvudet som tecken på att han skulle sluta. Han satte sig upp igen, såg på mig och sedan vände han sig mot den generade men nyfikna tjejen i dörren. Han såg på mig igen och röck på axlarna som för att säga ”whatever you say” Jag sken upp och vände mig till tjejen igen.

– Kom nu upp och sätt dig. Var inte blyg.

Hon släppte dörrhandtaget och liksom smög fram mot raden av bänkar. Jag räckte ut en hand för att hjälpa henne upp och hon tog tacksamt emot den, klättrade upp för raden och satte sig bredvid mig.

Jag log mot henne och la en hand på hennes lår.

– Seså, det är okej. Sära lite på benen bara så ska du få känna hur skönt han slickar dig.

Hon särade lätt på benen och Robert masade sig närmare henne, böjde fram sitt huvud och särade på hennes blygdläppar med tungspetsen. Hon skakade till lite lätt i kroppen och tycktes slappna av en aning. Jag smekte henne över axlarna och såg från hennes ögon ner till hennes mus. Hon såg också ner mellan sina ben och vi betraktade båda hur Robert slickade hennes smått håriga sköte. Hon gnydde lätt och jag fortsatte smeke henne över ryggen, upp över axeln, längs med halsen och slutligen ner mot hennes bröst. Hon såg upphetsat på mig då jag tog hennes ena bröstvårta mellan mina fingrar och rullade den lätt. Hennes bröst var större än mina men absolut ings bomber. Men dom var fina och härliga att ta på. Jag såg upp och mötte hennes blick igen, bet mig i läppen och sen böjde jag mig ner och tog hennes bröstvårta i min mun. Hon gnydde och jag ber lätt i den. Jag tog hennes andra bröst i min andra hand och kramade åt om dem båda två. Min tungspets gled från hennes ena bröstvårta till den andra och jag sög in den mellan mina läppar. Hon stönade. Försiktigt gled jag ner på bänken nedanför där Robert satt och smekte honom lätt över ryggen. Han slutade slicka och vände sig mot mig.

– Låt mig smaka på henne också. Sa jag och han flyttade sig lydigt åt sidan.

hon spännde kroppen igen, höll andan och kramade hårt om bänken hon satt på med båda händerna. Men hon särade ändå lite mer på benen och jag såg att hela hennes kropp väntade ivrigt på att få känna min tunga. Jag lät ett finger glida längs hennes våta skåra några gånger och cirkulerade över hennes klitoris när jag nådde den. Hon sköt fram fittan litegrann. Mitt finger gled ner längs hennes skåra igen sedan förde jag försiktigt in det i henne samtidogt som jag kysste hennes innerlår. Hon stönade ännu högre och precis som jag gjorde innan hon kom in lutade hon huvudet bakåt och blundade. Jag kysste henne uppför innerlåret medans jag förde mitt finger in och ut i henne. Slutligen nådde mina läppar sitt mål och jag gav hennes fitta en lätt kyss, bara för att kyssa den lite intensivare direkt efter. Hon stönade högt och i ögonvrån kunde jag se hur Robert betraktade oss upphetsat och runkade sin kuk. Jag log för mig själv och fortsatte att slicka henne. Hon smakade ljuvligt.

Men, efter en kort stund reste jag på mig igen, gav henne en kyss på munnen och såg sedan från henne till Robert.

– Avslutar du det här? Frågade jag och med ett sista leende gick jag mot dörren. Då jag stängde dörren bakom mig kunde jag se hur chocken hos dem båda av mitt plötsliga avslut började lägga sig och Robert letade sig återigen fram med munnen till hennes mus.

Jag klev raka vägen in i duschen och sköljde av mig igen. Men det blev en kort dusch den här gången. Jag torkade mig och gick nsken ut ur badrummet och raka vägen in till angränsande rum som jag, Oscar och David delade. Rummet var litet och bestod av två våningssängar. Till min glädje såg jag att grabbarna fortfarande var vakna. De låg båda två och trängdes i ena underslafen och David såg ut som att han försökte gömma sig för mig.

– Tror du inte att jag ser dig? Sa jag retfullt och med ett språng slängde jag mig ner i sängen, spritt språngande naken, över de båda killarna. David lyfte en arm och kramade om mig.

– Nej, jag trode att det var den andra tjejen. Det är henne jag gömmer mig för. Hon är så sjukt jobbig.

Jag skrattade.

– Henne behöver du nog inte oroa dig för nått mer. Hon är upptagen i bastun.

Båda två stirrade på mig med uppspärrade ögon. Jag gosade ner mig mellan dem i sängen (än idag förstår jag inte hur vi fick plats!) och berättade sedan i stora drag vad som hade hänt i bastun. Då jag kom till delen där jag lämnade dem båda två så kunde grabbarna inte hålla sig för skratt längre.

– Det är så typiskt dig! Tjöt Oscar.Jag ryckte bara på axlarna och log.

– Men allvarligt, du låg inte med honom? Vi hade ju slagit vad hela kvällen om att han aldrig skulle lyckas ragga upp dig. Du är på tok för snygg för honom.

– Ä, alla borde få leka med en snygg tjej nån gång. Sa jag och nöp dem retfullt i armarna.

Skrattet fortsatte och vi hamnade snabbt i roliga diskussioner. Efter en bra stund kom Robert in i rummet, men med en handduk runt midjan.

– Är du vaken? Frågade han.

– Nej jag sover, var snäll och släck lampan. Skojade jag och negravde ansiktet i Davids bröst och han la en arm om mig. Jag säg hur det blev mörkt och hörde hur dörren stängdes. När jag vände mig om så var Robert borta. Skrattet bröt ut igen.

– Fan vad elak du är, han såg ju jätte ledsen ut. Sa Oscar men han kunde inte hålla sig från att skratta när han sa det. ”Ä, va fan” tänkte jag, jag ville ändå inte ha nått mer av honom ikväll, jag hade ju redan ställt om siktet på Oscar och David.

Vi fortsatte prata och med tiden dog skrattet bort och en spänning la sig i rummet. Davids vänskapliga arm kring min nakna kropp övergick sakta till att smeka mig och samtidigt började även Oscar smeka mig nerför låret. Det var alldeles mörkt i rummet så vi kunde inte se någonting. Oscars hand hittade min fitta och smekte mig med lätta fingrar. Samtidigt kysste David mig längsmed halsen. Jag försökte vara alldeles tyst men kunde inte hjälpa att låta några dova ljud av välbehag undfly mina läppar.

David lyfte på huvudet en aning som för att se på Oscar och viskade sen:

– Vad säger du, ska vi retas lite med henne?

– Du är för sen, jag håller redan på. Skrattade Oscar fram.

Uppenbarligen hade inte David märkt att hans hand redan hittat min våta mus och att han nu smekte mig för fullt.

– Men vad fan. Skrattade David och blev allt ivrigare i sina smekningar, som om det skulle kunna ta igen försprånget Oscar hade. Oscar fortsatte att smeka mig och David gav mig en djup tungkyss.

– Det är inte hennes mun du ska kyssa. Ner nu och smaka på henne. Sa Oscar.

David gjorde genast som han blivit tillsagt och letade sig med hjälp av sina läppar ner över min kropp tills han fann det han sökte. Oscar särade på mina blygdläppar med fingrarna åt honom och David började försiktigt att slicka mig. Oscar bet mig lätt i halsen och återigen slöt jag mina ögon och lät mig försvinna in i njutningen helt och hållet. Jag kände händer och tungor som smekte, kysste ich slickade mig överallt. Jag kunde inte se i mörkret vem av dem som var vart men det spelade ingen roll. Hela min värld bestod nu fullt ut av njutning och jag stönade ut min belåtenhet.

– Kom Oscar, du måste fan smaka på henne. Det är fantastiskt. Hörde jag Davids röst och för en stund upphörde slickandet bara för att några sekunder senare återupptas igen av en ny tunga. Jag kände Davids andedräkt mot min kind och jag vände mig mot honom och kysste honom. Jag kunde känna smaken av mig själv på hans läppar.

Slutligen reste Oscar på sig och drog med mig upp ur sängen i handen. Han drog upp rullgardinen för att släppa in lite månljus och la sig sedan ner på rygg tvärsöver den andra nerderslafen. Han drog mig i handen och jag böjde mig ner över honom och kysste honom. David reste också på sig och smekte min nakna utputande rumpa. Oscar smekte mig över ryggen medans vi hånglade och David tog båda mina välformade skinkor i sina händer och klämde åt hårt. Sen sa han:

– Fan, jag kan inte hålla mig! Jag måste få knulla henne!

– Gör det då. Sa Oscar smått distraherat innan han återgick till vårt hånglande.

Jag kunde höra hur David drog av sig sina byxor. Jag svankade mer med rumpan och äntligen fick jag känna hur han pressade sitt ollon mot mig. Hans kuk gled smidigt in i mig då jag var så otroligt våt och både jag och David stönade i kör. Oscar tog tillfället i akt och lät sin hand glida in mellan oss så han kom åt att massera min klitoris samtidigt som David började knulla mig. Det var sä förbaskat skönt och han stötte sin kuk hårdare och hårdare in i mig. Fittsaften rann ner för mina ben och det dröjde inte länge innan jag kände att orgasmen närmade sig. David stönade allt högre och intensivare så jag viste att även han var nära. Oscars hångel och smekningar ökade i intensitet. Det var nära nu. Sä nära.

– Äter du piller? Nästintill vrålade David ur sig. Det hördes på hans röst att han bara var sekunder ifrån att komma nu.

– Nej. Skrek jag tillbaka mellan mina stön.

Han stötte in i mig några gånger till och då kom jag i en explosionsartad orgasm. Snabbt som blixten drog David sig ur mig och sprutade sin varma, kletiga sperma över min rumpa och rygg. Vi skakade i kroppen båda två. Jag sjönk ihop över Oscar helt utmattad och jag kunde höra hur David slängde sig ner över den andra sängen, flåsande efter luft. Oscar hade slutat smeka mig då jag kom och höll nu bara om mig pch kysste mig på pannan.

– Var det skönt? Viskade han ömt i mitt öra och smekte min kind. Med en sista ansträngning svarade jag:

– Ja.

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Tuppen
  Svara

  Skön o upphettsande novell! Skulle inte suttit fel att vara med i den!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Trust me, det va verkligen inte fel att vara med i den 😉

 • Jeppe
  Svara

  Wow vilken härlig novell.
  Blev härligt runk till den.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Härligt att höra att du uppskattade den 😉

 • Linn
  Svara

  Mmm, härligt!

  • Nymphomaniac
   Svara

   <3 <3

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt