under Inlägg

Så var lördagen här och det var dags för besök på en klubb vi inte besökt tidigare. Inför varje klubbesök tänker jag mycket på hur det kan bli och vad som kan komma att hända. Egentligen vet jag att det inte är någon mening med det eftersom alla besök blir väldigt olika och det är omöjligt att veta innan. Det kan bli både pirrigt och nervöst innan beroende på mitt sinnesstämning.Denna gång valde jag att försöka hålla mina tankar lugna och stillsamma för att förbereda ett öppet, nyfiket sinne.

Väldoftande, iklädd sexiga underkläder med skinnbrallor och en svart urringad top över. Mina läppar var röda och kinderna likaså. Blicken öppen, pigg och nyfiken, förväntansfull.

Det var en lite kylig kväll och stadens grå betong spädde på den kylslagna känslan. Lite tysta, hand i hand.. letade vi oss fram till klubben och ringde på den lilla ringklockan.

Vi möttes av varma färger, ljus och sensuell bar omhuldad av behaglig musik som skapade bilder från 50 Shades hos mig. Ett fåtal par satt i sofforna, damerna läckert klädda i snygga underkläder. Varmt välkomna var vi och bartendern uppmanade oss att gå en liten runda och bekanta oss med lokalerna.

Undervåningen var fylld av lekrum av olika slag och former, speglar och bäddar, ljus eller mörker. Här fanns något för alla. Inte anande jag att speglarna, vid rundvandringen, skulle ha så sån magisk effekt senare.

Vi gick tillbaka till baren och satte oss för att ta ett glas vin och ta in allt en stund. Ringklockan på ytterdörren var flitigt använd och lokalen fylldes snabbt med par. Så många par, så många vackra människor. Kvinnorna snyggt paketerade i läckra sexiga plagg. Några hälsade och andra verkade känna varandra. Ingen tog initiativ till kontakt med oss, vi tog inte heller kontakt. Det var så tydligt att de flesta var obekanta för varandra och att de kom dit för att uppleva en kväll tillsammans. Ingen sökte direkt upp ett annat par.  

När vinet var uppdrucket gick vi ner till lekrummen igen. På bädden vid spegelväggen låg tre par och njöt. I det varma ljuset i speglarna såg det ut som de var dubbelt så många. Så läcker sexig bild. Vi tog en bädd bredvid med hela vyn framför oss. Jag bad min man att vi skulle ta det lugnt, dra ut på det och hinna njuta av varandra och det vi såg. Så det blev en lång ljuvlig stund för oss på bädden. Andra par rörde sig förbi oss, stannade och såg. Medan vi sneglade på de bredvid, både framför oss och i speglarna. Nu såg det ut som det var ett hav av nakna kroppar i sexig lust.

En kvinna slukade mannen helt i sin mun, en annan kvinna njöt av att hennes man lekte med sin tunga i henne. Vissa gav sexigare bilder än andra, särskilt en kvinna med svart top av spetsar med utsläppta bröst som guppade i takt med att hon red och såg sig i spegeln. Det var heta syner. Inte porrigt på ett porrigt sätt, utan sexigt, erotiskt och hett. Det fanns en underförstådd respekt för varje par som njöt av att vara bredvid andra. Varmt och sensuellt. Ett par stod framför allt och tittade på och de kunde helt enkelt inte låta bli att smeka sig själva. Mannen visade med sin hårdhet att det tände honom och kvinnan gjorde små cirklande rörelser och jag tror att om det varit helt tyst hade vi hört hennes väta. Det var också en sexig syn. Och ljuden, ljuden av hur skönt de hade, var häftigt att höra.

Att ligga där och njuta av varandra var bland det härligaste jag gjort. Min man var stenhård hela tiden och jag kunde känna hur hans sperma återkommande vätte mig. Bara det gjorde mig kåt. Vi låg kvar och smektes oss mellan våra ”toppar” och vid ett tillfälle var jag tvungen att smeka mig en extra gång till orgasm, medan mina bröst kysstes. En lång het kärleksfull sexig stund med flera orgasmer blev det.

En paus med lite dryck behövdes och när vi kom upp i baren hade det kommit än fler besökare. Det måste ha varit cirka 50 par där under kvällen.

När vi återvände till lekrummen och tittade in i rummen såg vi att det pågick aktiviteter överallt. Vi hade sett några par som anlänt tillsammans med ett annat par och de kunde vi se njuta i fyrasamhet i bland annat rummet med en stol där en kvinna låg på rygg med benen brett isär. De övriga tre lekte omkring och med henne. Det hördes att det var härligt.

Vi fann en gunga i ett rum och där stannade vi. Gungor har vi goda erfarenheter av. Att det satt en wand på väggen fick det att ila i kroppen på mig. Så upp med mig i gungan och så höjdes temperaturen i mig med min älskade inuti mig och en wand tätt intill. Den kombinationen får mig att komma direkt, och igen, och igen. Och det jag såg i spegeln i taket har blivit en minnesbild jag gärna letar fram igen. Så gissa om vår förvåning när jag får den kraftigaste fontänorgasm jag råkat på och det skvätter upp i bådas våra ansikten. Han ser så förvånad ut och så börjar vi skratta. Ja jag ler när jag skriver nu, det var så underbart.

Vi avslutade kvällen med en stund på en divan i korridoren. Människor rörde sig nära oss och i vårt blickfång fanns återigen bädden med alla speglar. Trots att vi faktiskt började bli lite trötta och utmattade av alla orgasmer kunde våra kroppar inte låta bli att återigen reagera. Efteråt låg vi och kelade och bara njöt av atmosfären.

Ja det var en ljuvlig kväll där jag, till skillnad mot en del andra ställen vi besökt, kände mig lugn och avslappnad samtidigt som jag var het och kåt. Andra ställen vi besökt har människor sökt kontakt och en del väldigt ivrigt uppsökande. Det var skönt här, på samma gång som vi faktiskt saknade lite pratsamma människor som vill umgås. Så besöken kan ge olika. Den här kvällen blev det VI, i sexig miljö med underbara härliga bilder att uppleva. Det vi pratar om när vi går hemåt i natten är att det vore trevligt att gå dit med något par vi fått kontakt med. Kunna variera att njuta bara vi men också med andra. Tillsammans leka med andra. Och att kunna sitta och snacka lite med ett annat par vore trevligt, det också. Något vi ska planera framöver. För ett nytt besök skall det bli, det vill jag gärna.

Idag är det måndag och jag är alldeles bomullsinbäddad av kärlek och sex. Jag tycker nästan jag har doftat sex hela dagen och min blick har varit lite trött och loj men leende. Det var en härlig helg.

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Wonderwoman
  Svara

  Fin läsning, är lite avundsjuk på dej.

  • Klanning Bla
   Svara

   Tack det var en härlig helg

 • Hon-Han på BC
  Svara

  På din beskrivning låter det som PIH, stämmer det?
  Vi gillar det stället…

  • Klanning Bla
   Svara

   Det kan det vara 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt